B1 wint na 1-6 achterstand, met vechtlust en inzet verdiend van koploper Animo B1

Vandaag mooi weer en ondanks dat ik mij niet lekker voelde, dacht ik toch, even proberen te ontspannen, en naar deze kraker te gaan kijken. De ambiance was goed, met veel publiek en een lekker zonnetje. Wij begonnen met Milou, Kris, David, Ruben (aanval), Sem, Rosa, Joachim en Koen (verdediging). Animo nam uit en beide ploegen waren aan het aftasten, en het was David (schot), die de score opende. Daarna trok Animo door en had ook het betere van het spel, en Animo liep dan ook uit naar 1-6. Langzaam maar zeker kwamen bij van deze tik, en wij rechten onze rug. Joachim (schot) en David (stip), brachten de stand op 3-6. Animo bleef niet toekijken en bracht de stand op 3-8. Van de kant leek het erop dat Animo zou doorpakken, maar de B1 toonde veerkracht, en door doelpunten van Koen (stip), David (schot) en Milou (omdraaibal) werd het weer een wedstrijd, daarna nog een paar spannende momenten, maar de ruststand was 6-8.

De 2de helft nam Animo het heft in handen en scoorde de 6-9, maar nu volgde direct het antwoord van Joachim (schot). Beide ploegen waren fel in het spel en vochten om elke bal, en deden dan ook niet voor elkaar onder. Want na de 7-10, waren het Milou (klein kansje), Joachim (2 x schot) en David (stip) die de achterstand omzette in een 11-10 voorsprong. Daarna kwam Luuk erin voor Ruben, en gingen wij voor een 2 doelpunten voorsprong. Helaas Animo bleef ook gas geven en zo werd het 11-12. Joachim (vrije bal) scoorde de gelijkmaker. Daarna een spannende slotfase met kansen over en weer en veel felle duels. Luuk (schot) scoorde de 13-12, en dat werd gevolgd door een dames wissel (Evita kwam voor Sem). Helaas voor ons scoorde Animo de gelijkmaker. daarna kon het alle kanten op, maar ineens was er een duel waarbij een heer de bal uit de handen van een dame trok, en dus volgde er een stip, die Koen kalm benutte. Daarna bleef Animo drukken, maar door wederom een benutten stip van Koen werd de overwinning binnen gesleept op deze mooie zaterdagmiddag. Al met al heb ik, en met mij vele anderen, een wedstrijd gezien, waar alles op en aan zat. En die de B1 verdiend won, door vooral geconcentreerd te blijven. Ga zo door dan zit er nog iets heel moois in.