B2 dendert door en wint opnieuw, nu is D.O.C. B1 het slachtoffer

Vandaag een kille herfstachtige dag, en nadat ik net terug was uit Zoetermeer, zag ik dat de B2 speelde, en ik heb de coaches (Mark en Danny) en het team vaker aan het werk gezien, maar nog niet een hele wedstrijd, dus dit was mijn kans. Wij begonnen met Jasmijn, Inge, Bart, Guus (aanval), Jeske, Marit, Eline en Rens (verdediging). Wij begonnen snel en wilde direct laten zien dat wij eerste staan, en ja hoor Guus (stip) opende de score. Daarna trokken wij de wedstrijd naar ons toe, en kregen legio kansen, maar zoals het vaker gaat was het D.O.C. die scoorde. Wat toen volgde was nerveus en heel erg slordig spel, en dat was niet om aan te zien.Daarna raakte Bart geblesseerd en kwam Daan erin. De coaches, gaven dat ook aan, en er werd goed geluisterd, want door doelpunten van Eline (schot en dieptebal), Daan (wegtrekbal) en Guus (klein kansje) werd de rust bereikt met een 5-1 voorsprong.

Na de rust wilden wij direct het karwei afmaken, maar het was D.O.C. wat scoorde, je zag toen ook dat de tegenstander de wedstrijd naar zich toe leek te leggen, maar dachten wij anders over. Want het was Eline (schot) die de 6-2 scoorde. D.O.C. probeerde het wel, maar het waren Jasmijn (vrije bal) en Guus (doorloop) die de stand op 8-2 bracht. D.O.C. probeerde het nog wel, maar wij lieten er geen twijfel over bestaan wie de koploper is. Marit (stip), Rens (doorloop), Jasmijn (doorloop en schot) en Jeske (schot), brachten de stand op 13-2. Vlak voor het einde scoorde D.O.C. nog de 13-3 maar dat deed er niet meer toe. Een verdiende overwinning die door een goede 2de helft veel glans gaf aan deze zege. Blijf goed trainen en luisteren naar jullie coaches (ik zie jullie vaak trainen, want jullie trainen voor het 5de), dan gaat dit een mooi seizoen worden.