B3 vecht hard en geeft alles tegen koploper Synergo B3

Zoals jullie weten is mijn zaterdag niet compleet als ik minimaal 2 wedstrijdverslagen maak voor al mijn trouwe lezers. Vandaag was ik benieuwd naar de B3, want dat is een bijzonder verhaal. Ik zal, voor degene die dat niet weten even kort samenvatten. Er waren 2 teams (3 en C3), maar ineens waren er veel opzeggingen en moesten de teams mede door de leeftijdsgrens samengevoegd moeten worden en dat werd de B3 (terwijl het merendeel nog de C leeftijd heeft). De trainers Jeroen en Mattie samen met Els proberen zij de kinderen zoveel mogelijk te leren omdat iedereen, of je nou hoog of laag speelt recht heeft op goede begeleiding (en dat wordt nog wel eens onderschat). En degene die mij kennen weten wat ik bedoel, omdat ik zelf ook vaak deze teams heb getraind en dat is best moeilijk want je moet veel geduld hebben. Maar goed waarom de B3? Nu ik was benieuwd en wilde wel eens zien dat ondanks de grote nederlagen er wel plezier bij de spelers zou zijn. Dus ging ik er eens lekker voor zitten. Wij begonnen met Lieske, Tristan, Tessa, Anniek (aanval), Larissa, Marco, Milan en Noa (verdediging).  Synergo begon zoals een koploper beaamd door direct de korf te zoeken, en zo werd het 0-9.  Toen kregen wij een stip en Anniek benutte deze. Synergo liep uit naar 1-11. Bryant kwam er in voor Tessa en scoorde met een schot de 2-11.

De 2de helft  begonnen wij sterk en het was Bryant (schot) die de 3-11 scoorde. Daarna kwam Anouk voor Milan, en gingen wij op weg naar nog meer doelpunten, en ja hoor wij kregen best veel kansen, maar de bal wilde er niet in. En zoals een koploper beaamt scoorde Synergo wel en zo werd het uiteindelijk 3-19. Dan denk je de wedstrijd was zeker een richting op, nee dat was het zeker niet en vooral de 2de helft kreeg de B3 veel kansen. Al met al heb ik en dat klinkt raar een leuke wedstrijd gezien met een B3 die vecht en knokt voor elke bal. Ik wil jullie dan ook als trainer en coach meegeven, blijf goed naar jullie trainers luisteren en blijf (zoals ik ook hoorde) met plezier trainen, dan komt de winst vanzelf. Als ik weer in de gelegenheid ben om jullie in de zaal eens te zien, dan kan ik zeggen kijk eens wat een team van niets naar alles.