C1 tankt zelfvertrouwen na zware weken door verdiende winst

Vandaag was een belangrijke wedstrijd voor de C1, want de afgelopen 2 wedstrijden werd er 3 punten van de 4 gemorst. En dan is het even balen, maar na scherp te hebben getraind, had de C1 er zin in. Ik was door de dames gevraagd om een verslag van de wedstrijd te maken, en ik kwam vlak voor 13.00 uur terug met het 5de uit Utrecht. Dus snel de opstelling gevraagd en mij geinstalleerd in het supportersvak (lekker alleen). O ja jullie willen natuurlijk de opstelling weten, nu die was als volgt, Evita, Mirthe, Sven, Ties (aanval), Jedidjah, Famke, Wessel en Thijs (verdediging). De wedstrijd begon raar, een twijfelende C1, en daar leek BEP gebruik van te maken. Maar na 5 minuten zag je het zelfvertrouwen terug keren, en het was Sven (schot) die de score opende. Daarna doordrukken, maar door een foutje werd het gelijk. Dan denk je het wordt spannend maar door middel van Wessel en Famke (beide met een schot) werd het 3-1. BEP probeerde het wel, maar na wat kansjes was er een schitterend opgezette aanval die door Evita (schot vanachter de korf) mooi werd afgerond, vlak daarop een onderschepping bal naar de korf en het was wederom Evita die zich omdraaide en de bal ging door de korf. Wij bleven sterker en kregen vele kansen, maar ja de afronding. Wessel (stip)  en Famke (schot) bepaalden de ruststand op 7-1.

De 2de helft gelijk de druk erop en ja hoor Ties (schot) scoorde de  8-1, BEP snoepte een puntje mee, maar Thijs en Wessel (beide met een schot brachten de stand op dubbele cijfers (10-2). Dan denk je speelt de C1 alleen, natuurlijk niet, men probeerde het wel, maar de C1 was gewoon erg scherp en zat overal bovenop. Daarna, en ik weet het is een teamsport, was het wederom Evita (doorloop en schot) die 2 maal achter elkaar scoorde. Dan denk je lukte er BEP helemaal niets, nee dat is ook weer niet waar, men kreeg o.a. strafworpen maar die werden niet benut. Wessel (schot) scoorde de 13-2. Daarna kwam Josephine (voor Famke) erin. En draaiden wij gewoon door. Thijs (schot) scoorde de 14-2. En ook nu volgden er weer wissels, Anouk (voor Evita) en Lars (voor Wessel) kwamen erin en wij gingen op jacht naar meer doelpunten. Helaas lukte dat niet meer. Ik wil nog wel even vertellen dat Mirthe (2 afgekeurde doelpunten) wel pech had in de afronding. Maar goed ik heb een puike C1 in actie gezien, en na 2 mindere wedstrijden heb ik er alle vertrouwen in dat jullie de titel binnen gaan halen. Nu lekker vol overgave trainen de komende week en dan knallen zaterdag in de topper tegen OKV.