C1 verrast nummer twee SDO (V) C1, en pakt eerste punten

Home - Wedstrijdverslagen - C1 verrast nummer twee SDO (V) C1, en pakt eerste punten

Omdat het vijfde vrij was, en ik lekker wilde genieten, zag ik dat de C1 moest spelen, en dit jonge team wat onder de ervaren trainers Wouter, Fabian en Tessa, begonnen is aan hun reis naar iets moois. Zoals jullie weten volg ik alles, en ondanks dat er nog geen punten waren, had ik al gehoord dat men vorderingen maakte. Ik was dus nieuwsgierig en ging er eens voor zitten, Vandaag kwam de nummer twee op visite, een lastige wedstrijd op papier, maar er waren veel toeschouwers om aan te moedigen. Wij begonnen met Lize, Daphne, Niek, Hidde (aanval), Andrea, Lisa, Jelte en Milan (verdediging). SDO nam jet initiatief en begon furieus, maar door twee doelpunten van Hidde (beide met een schot, waarvan de tweede mooi van achter de korf) werd het verassend 2-0. SDO was overdonderd maar scoorde toch de 2-1. Jelle (schoot) scoorde snel daarop de 3-1. Vlak voor rust volgde nog de aansluitingstreffer.

De tweede helft verwachtte ik een offensief van SDO, maar in plaats van de 3-3 werd het 4-2 door Hidde (schot). SDO antwoordde nu wel direct. Daarna ging SDO op jacht naar de gelijkmaker, maar nu was het Lisa (schot) die scoorde. Daarna kwam Nina erin voor Daphne. SDO dacht daar gebruik van te maken, maar het leek maar niet te lukken, wij groeiden in de wedstrijd, en door doelpunten van Hidde (doorloop en schot) en Jelte (schot) werd het 8-3. En zo waren daar verrassend de eerste punten. Al met al een verdiende overwinning van een hardwerkende C1, en ik moet het eerlijk zeggen, er werd goed en slim gespeeld. Ga zo door, dan gaan jullie dit seizoen nog menige ploeg verrassen.

Lees hier meer nieuws