C1 wint in gelijk opgaande wedstrijd verdiend van SDO (V) C1

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - C1 wint in gelijk opgaande wedstrijd verdiend van SDO (V) C1

Vandaag zag ik in het programma dat voor de wedstrijd van het vijfde de C1 moest spelen, en omdat het lekker weer was, dacht ik kom ik ga eens lekker daarnaar kijken, en zocht een rustig plekje op. Wij begonnen met Andrea, Lisa, Luuk, Niek (aanval), Daphne, Nina, Milan en Jelte (verdediging). Beide teams hadden eenmaal verloren, en bij winst zou de tweede plaats volgen. Wij starten snel, en Lisa (schot) scoorde de 1-0. SDO antwoordde direct en nam een 1-2 voorsprong. En het leek daarna 1-3 te worden. Maar uit het niets was het Milan (schot) die de gelijkmaker scoorde. Dit gaf zoveel vertrouwen dat Niek (klein kansje) de 3-2 scoorde, en wilde wij doorzetten.  Helaas dacht SDO dat ook en scoorde de 3-3. Jelte maakte mooi een dieptebal af, maar SDO bepaalde de ruststand op 4-4.

De tweede helft begon met een wissel (Lize voor Andrea). Even leek SDO van slag, wan door doelpunten van Niek en Lize (beide met een schot), werd het 6-4. SDO scoorde de 6-5, maar door doelpunten van Jelte (doorloop) en Niek (klein kansje), leek de wedstrijd beslist (8-5). Niet alleen ik dacht dat, maar het publiek ook. SDO dacht dat niet en kwam terug tot 8-7. Daarna kon het nog alle kanten op. Gelukkig voor ons was het Milan (schot) die de 9-7 scoorde. Er volgde nog wel een slotoffensief, maar wij hielden stand, en zo was de winst een feit. Gefeliciteerd, iedereen zag een leuke wedstrijd. Blijf goed naar jullie coaches luisteren, dan volg er nog een mooi rest van het seizoen.