Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

D1 wint van De Vinken D1 na spectaculaire wedstrijd

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - D1 wint van De Vinken D1 na spectaculaire wedstrijd

Vandaag, mocht ik weer eens opduiken, om een wedstrijd te fluiten, en ondank de hitte (11.45 uur) op dit tijdstip had ik er zin in. In deze poule waren alle teams bijna gelijkwaardig, en het beloofde dan ook een boeiend duel te worden. De Vinken trok de wedstrijd direct naar zich toe, en liep uit naar 0-2. Mika (klein kansje) scoorde de 1-2, maar het antwoord volgde direct. Ook nu was het Mika (strafworp) die scoorde. Je zag wel dat in deze periode De Vinken de bovenliggende partij was, en dat zag je ook aan het score verloop, want het werd 2-5. Mede doordat erbij slordig gespeeld werd. Maar Patrick (coach) bleef fanatiek aanwijzingen geven, en toen viel het kwartje. Want door doelpunten Vivienne, Tom (beide met een klein kansje) en Mads (strafworp), stond het bij rust 5-5.

De Vinken wilden het initiatief direct naar zich toe trekken, maar het was de D1, die de doelpunten maakte. Het waren namelijk Mads (doorloop) en Tom (twee schoten) die ons voor het eerst deze wedstrijd op een voorsprong brachten (8-5). De Vinken scoorde de 8-6, maar wij sloegen direct terug, want door doelpunten van Tom en Rhode (beide met een schot) werd het 10-6. De Vinken scoorde de 10-7, direct gevolgd door de 11-7 van Tom (schot). Ook nu weer direct een antwoord van De Vinken, maar het was Vivienne (doorloop) die de eindstand op 12-8 bepaalde. Al met al een boeiende wedstrijd, met twee ploegen die tot het uiterste gingen. Ik vond het leuk om de D1 nu eens echt te zien, want er zit veel in deze ploeg. Blijf zo doorgaan en goed luisteren naar jullie coaches, dan hebben jullie een mooie toekomst voor jullie.