Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Donderdag een afsluiting van het veldseizoen en kennismaking met de nieuwe trainers

Vandaag op een warme avond, konden wij voor het eerst de nieuwe trainers aan het werk zien in twee oefenwedstrijden tegen Fiducia. En de reden hiervoor was, dat de nieuwe trainers Coen Hooijer en Raymond S. (ik kort zijn naam even af, maar zoals velen van jullie inmiddels weten, is dat de broer van Irwan) van het eerste, en Harm de Boer in zijn nieuwe functie als trainer van het tweede.  Alvast kennis wilden maken met de spelers. Dinsdag was er de eerste trainer, maar helaas was ik verhinderd. Vandaag niet, en ik en de vele aanwezigen, keken hier naar uit. Helaas had ik de pech, dat ik mij niet goed kon voorbereiden (Ik werk in Almere), aangezien ik met de trein twee en een half uur onderweg was, met uitgevallen treinen en ga zo maar door. Maar goed dat is niet zo interessant. Toen ik aankwam, zag ik Raymond (die al eerder bij ons werkzaam was), dus even bijpraten. Hij vertelde dat Coen in de file stond en later zou komen.

Daarna nog even wat praten met spelers (sters) van het eerste, en toen een rustig plekje opgezocht, zodat ik mij kon focussen op de beide wedstrijden. Zoals ik net al vertelde, was het broeierig weer, maar wel heel gezellig met veel bedrijvigheid en toeschouwers. Het zogeheten tweede team, met een aantal junioren trapte de avond af. En het was een leuk gezellig en ontspannen duel. In de rust moest ik even weg, want ik had aan het vijfde gevraagd dat ik het leuk zou vinden om een teamfoto te maken. Jeffrey had zijn zus gevraagd of zij dat wilde doen, en dat was een leuke bedoening. Inmiddels was Coen gearriveerd, dus even naar hem toegelopen, en een praatje gemaakt. Ik wil niet privé of story verhalen gaan ophangen, maar Coen had een zonnebril met paarse randen gevonden. Dat is een leuk weetje he. Maar goed daarna weer mijn plekje opgezocht, en de tweede helft bekeken. Aan het eind van de wedstrijd even een drankje gehaald. En ging ik lekker zitten voor ons vlaggenschip. Ook deze wedstrijd was van beide kanten een leuke en sportieve wedstrijd, voor beide teams die een zwaar seizoen achter de rug hebben. De beide wedstrijden vond ik leuk en vermakelijk, en ook kon ik van mijn plaats goed zien, hoe Coen de besprekingen deed (ik kon hem niet horen, maar zag hem wel druk bezig zijn), en dat belooft veel voor het nieuwe seizoen (ik leg geen druk op het eerste en de trainer, en ook niet op het tweede hoor). Maar goed, na afloop had ik beloofd dat ik nog even met Coen en Raymond zou zitten, maar ik was zo moe, dat ik heb afgesproken om na de vakantie in Augustus even met hun te gaan zitten praten (niets geheimzinnig hoor), want ik ben wel benieuwd naar hun inzichten. Toen ik naar huis ging, was ik trots op het feit, dat er zoveel oude bekenden waren gekomen, en dat het voor de donderdag super gezellig en druk was. Maar ook de saamhorigheid die er bij Victum heerst kwam er weer goed uit. Zaterdag hebben wij nog de slotdag met de barbeque, en ik hoop jullie daar allemaal nog te zien, en even te spreken. Mocht ik jullie niet zien, dan wens ik jullie allemaal een fijne vakantie toe, en tot Augustus.