2020: Victum 40 Jaar!
2020:Victum 40 jaar!
2020: Victum 40 Jaar!

E2 trapt af in jeugdcompetitie, en gaat strijdend ten onder

Vandaag speelde de E2 zijn eerste wedstrijd in een door de bond opgezet programma. Ik moest Mirthe begeleiden, en dacht, he, ik kan mooi een verslagje schrijven. Ik ging er dus even lekker voor zitten. En nadat ik van Josephine en Nina de opstelling had gehad, begon een spannend moment. Wij begonnen met Jehfta, Merel, Niek en Viola. De tegenstander was Dalto E2 en ook die hadden er zin, beide teams gingen vol aan de slag. Er kwamen ook kansen, maar Dalto opende de score en liep uit naar 0-3. Daarna werd er gewisseld en kwamen Sithra en Jolijn erin. Wij bleven lekker enthousiast spelen en stonden heel erg goed te verdedigen, helaas leverde dat geen doelpunten nadat de beide coaches een speech hadden gehouden, kregen de spelers een boost, en gingen op jacht, helaas mocht het niet baten, en verloren wij de wedstrijd. Maar het goede nieuws is, dat er in deze competitie gespeeld mag worden, met de teams van het nieuw seizoen, dus heeft de E2 een goede voorbereiding met 2 super coaches, die niet alleen er veel plezier in hebben, maar ook jullie als spelers motiveert, want een aantal jullie komt uit de F en dan is het toch nog wennen. Goed luisteren naar jullie coaches op de trainingen en in de wedstrijden, dan gaan jullie het zeker ver schoppen, is het niet nu, dan zeker in het nieuwe seizoen.

Lees hier meer nieuws