E4 gaat strijdend ten onder in topper tegen Koveni E3

Nadat gisterenavond laat was geworden (klaverjassen in de kantine), moest ik vandaag de scheids begeleiden bij de E 4, en ja dan steekt ook mijn dwang weer op om ook eens een jeugdwedstrijd te voorzien van een verslag. En ja het was vroeg, maar mooi weer. Beide teams waren ongeslagen en zodoende was dit een topper. Wij begonnen met Fieke, Quinty, Teun en Jeremy (zoals jullie weten zijn er bij de E geen vakken). Beide teams begonnen (zoals je dit bij de E maar ook de F ziet) onbevangen met aanvallen en je zag hoe het plezier bij de spelers ervan afspat. Helaas was het Koveni dat op een 0-4 voorsprong kwam. Ondertussen was Vivienne erin gekomen voor Jeremy en zij scoorde met een schot de 1-4. En dit werd ook de ruststand.

De 2de helft begonnen beide ploegen weer enthousiast en liep Koveni uit naar 1-6. Maar nu was het Fieke (schot) die scoorde. Daarna zag je toch dat de E 4 Koveni meer tegenstand kon bieden dan in de eerste helft, maar helaas werd dat niet beloon met doelpunten voor ons. Koveni deed dat wel en liep verder uit, zodat aan het eind een 2-9 stand op het boord stond. En dus de eerste nederlaag van dit seizoen.  Helaas gingen de aansluitende strafworpen met 1-4 ook verloren. Maar de E 4 kan terugzien op een goede wedstrijd ondanks deze nederlaag. Ga zo door en goed luisteren naar jullie coach, dan gaan jullie nog meer genieten van dit seizoen. En ik kan een ieder aanraden om eens een E of F wedstrijd te bezoeken (ik doe dit ook nog wel eens, als het lukt) want dan zie je waar korfbal echt om gaat, namelijk plezier en genieten van hoe korfbal is ontstaan.