E4 wint met leuk aanvallend korfbal,topper tegen Koveni E3

Vandaag moest ik Jedidjah begeleiden die haar eerste wedstrijd floot. En ja dan kan ik het niet laten, en wil ik mijn trouwe lezers, ook  eens laten genieten van de E jeugd.  Zoals jullie jullie weten (of niet) wordt er bij de E zonder vakken gespeeld (dus rennen van korf naar korf), en dat levert soms spectaculair spel op. Wij begonnen met Isa, Quinty, Vivienne en Jeremy. En het begin was dan ook voor ons, Vivienne (schot) opende de score, maar de gelijkmaker viel direct. Het spel was aan beide kanten leuk, en je kon zien dat beide teams nog ongeslagen waren. Wij werden daarna wel beter, maar Koveni was stug en gevaarlijk in de uitvallen.  Maar wij waren doeltreffender, en door doelpunten van Quinty, Vivienne en Isa (allen met een schot) uit naar 4-1. Koveni deed iets terug (4-2), maar Quinty (schot) scoorde de 5-2. Daarna werd het bij ons slordig en Koveni maakte daar goed gebruik van en zo werd de ruststand 5-4.

De tweede helft, leek Koveni de druk te verhogen en een doelpunt hing in de lucht. Maar dit werd goed opgevangen, en door ons afgestraft, want het waren Jeremy, Isa (3 x) en Jeremy (allen met een schot) werd het 10-4. En daar leek de wedstrijd beslist, maar bij de e weet je het maar nooit, Koveni scoorde de 10-5, Maar Isa (schot) beantwoordde dit direct. Koveni startte een slot offensief, maar het doelpunt viel aan onze kant. en het was Isa (schot) die de eindstand op 11-6 bepaalde. Al met al heb ik een leuke wedstrijd gezien op dit vroege tijdstip. En het was ook leuk om te zien, hoe goed jullie naar jullie coach luisteren. Blijf dit zo doen, en wie weet hoe dit zaalseizoen eindigt.