E4 wint na spannende wedstrijd, verdiend de topper tegen Het Bosch E2.

Vandaag beloofde een lange dag te worden, eerst Lars begeleiden (als beginnende scheidsrechter), en dan komt bij de kijker boven, en dus ook een verslag maken. En toeval of niet het was weer de E4. Vorige keer een leuke wedstrijd gezien, en dus ging ik er weer voor zitten. Wij begonnen met Vivienne, Quinty, Jeremy en Teun, en de inzet was de koppositie, dus een topper. De tribune was inmiddels ook vol gelopen, met veel enthousiaste ouders. Het Bosch koos direct voor de aanval, en scoorde de 0-1. Daarna ging het over en weer en er waren aan beide kanten kansen, en ja het was Jeremy (schot) die de 1-1 scoorde. Na 10 minuten kwam Isa erin voor Vivienne en gingen wij vol op de aanval. En dat werd na een paar kansen beloont, want het was Isa (schot) die scoorde. Het Bosch ging daarna feller spelen en wilde de gelijkmaker maken, en dat gebeurde ook vlak voor rust (2-2).

Na de rust kwam Vivienne voor Quinty, en leek het of Het Bosch door zou zetten na de gelijkmaker vlak voor rust. Maar direct na rust sloegen wij hard terug, en door doelpunten van Vivienne (2 schoten), Isa en weer Vivienne (beide ook met een schot) kwamen wij op een 6-2 voorsprong, echter vlak voor het einde van de eerste tien minuten, werd het 6-3. Quinty kwam er weer in nu voor Teun. Langzamerhand zag je Het Bosch terug in de wedstrijd komen, en men kreeg vele kansen. Na de 6-4 was het Vivienne (schot) die de 7-4 scoorde. Daarna volgde en periode waarin het leek of Het Bosch zou toe slaan, met de vele kansen, maar het verzet was goed van onze kant.  En hoewel het 7-5 werd en Het Bosch ging hopen op meer, sloegen wij terug en waren het Vivienne, Quinty en weer Vivienne (allen met een schot) die de wedstrijd op slot gooiden, en de overwinning en de punten in Houten hield. Het is nu de tweede maal dat ik de E4 zie spelen, en wat is dat leuk om te zien. En ik weet het is een vroege tijd, maar als jij niets te doen hebt, ga eens kijken bij de E en de F, dan zie je het pure korfbal en dat is ongedwongen en veel plezier hebben. Blijf goed luisteren naar jullie coach en train lekker dan gaan jullie nog ver komen. Ik heb genoten en zat soms op het puntje van mijn stoel, zo spannend was het soms.

Lees hier meer nieuws