Eerste verliest van Refleks in wedstrijd die geen winnaar verdiende

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Eerste verliest van Refleks in wedstrijd die geen winnaar verdiende

Vandaag was een belangrijke wedstrijd, en ook nu weer een tegenstander waar ik vroeger tegen speelde (Refleks is een fusieclub, die ontstaan is uit KVR en ODS, tegen beide ploegen speelde ik vaak wedstrijden), en die komt uit Rijswijk. Maar eerst wil ik nog zeggen, dat ik een complimentje wil geven aan de spelers (sters) van het eerste, voor het schrijven van een verslag als zij uitspelen. Maar goed, vandaag telt, ik was net op tijd terug uit Harmelen (Thor), en was best wel moe, van het gereis. Wij begonnen met Rianne, Romee, Teun, Patrick (aanval), Julia, Karen, Wouter en Irwan (verdediging). En Refleks trok direct ten strijde, en nam een 0-2 voorsprong. Maar dat veranderde niets, want beide teams speelden snel de bal rond. Maar mede door het weer en aan beide kanten niet optimaal te scoren, leek het moeizaam te gaan worden. Maar ineens ging het lopen bij ons. En door doelpunten van Julia (tweemaal), Rianne, Romee en wederom Julia (allen met een schot) werd het 5-2, en leek Refleks geslagen, maar de rijswijkers kwamen goed terug, en zo was de ruststand 5-5. Een stand die niet hoor op dit niveau.

De tweede helft, was net begonnen, of wij stonden weer op achterstand (5-7). Maar ook nu vochten wij weer terug, door doelpunten van Niels (twee schoten), en wij pakten door. Julia (schot) scoorde de 8-7. Daarna kwam Sarah erin voor Romee, en wilde wij de voorsprong uitbouwen. Maar ook nu was het Refleks wat doorpakte (8-10). Mark kwam erin voor Reen, en Rianne V. voor Rianne W.. De wedstrijd ging de slotfase in, en aan beide kanten werd er flink gebuffeld, waardoor het spel niet goed was. Ook veel irritaties over en weer, en dat zorgde ervoor, dat de weinige toeschouwers geen leuke wedstrijd zagen. Wij probeerden het wel, maar het wilde niet lukken, in de slotminuut wist Niels met een schot, de eindstand te bepalen op 9-10. Maar daar bleef het bij. Jammer maar helaas, dan maar volgende week laten zien wat wij in huis hebben.