Home - Wedstrijdverslagen - G Team gaat onbevangen de strijd aan, maar verliest van Devinco G2 in spannende wedstrijd

Vandaag was het eindelijk zover, want voor het eerst sinds 2015, speelde het G team weer een competitiewedstrijd. Woensdagavond op de training hadden wij extra getraind voor de wedstrijd en dat was behoorlijk goed niveau. Via allerlei media was er reclame gemaakt, en zo zie je maar dat wij als Victum het met zijn allen voor elkaar doen. Iedereen was best wel een beetje zenuwachtig, maar het weer was mooi, en er was behoorlijk veel publiek. Jeroen was de scheidsrechter, en na de bespreking begonnen wij met Myrthe, Dewi, Jerry en Pascal (g korfbal wordt met viertallen gespeeld). Beide teams gingen vol enthousiasme aanvallen, en het was Pascal (schot) die scoorde. Daarna kregen wij vele kansen en leek het 2-0 te worden, maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Beide teams bleven gaan, en dat was goed om te zien. Daarna kwamen Chantal, Jeffrey en Elroy erin. Vlak voor rust scoorde Elroy (klein kansje) de 2-1.

In de rust alles doorgesproken met elkaar, en toen kwam Ryan er ook nog in. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, en er waren vele kansen over en weer, en nadat het gelijk was geworden, scoorde Ryan (schot) de 3-2. Maar het antwoord volgde direct. Beide teams bleven in lekker tempo spelen, en het was weer Ryan (klein kansje) die scoorde. Maar langzamerhand zag je dat Devinco de overhand kreeg, en het werd dan ook 4-4. Je zag ook, dat wij nog niet gewend zijn, om zo lang een wedstrijd te spellen (het is 4 x 10 minuten, waarbij na 2 x 10, het rust is). En dat het met de wedstrijd conditie bij de tegenstander wel goed was. Wij werden moe, maar bleven gaan en kregen ook kansen, maar helaas voor ons liep Devinco uit naar 4-8. En dat werd ook de eindstand. Al met al een leuk wedstrijd, waar veel publiek op af kwam. Na afloop gezellig met elkaar een ijsje gegeten, en ging iedereen tevreden naar huis. Wij willen dan ook iedereen bedanken die ons kwam aanmoedigen. Het is jammer dat wij verloren, maar elke week, op de training zie je hoe iedereen steeds beter wordt, en het is dan ook een kwestie van tijd voordat wij onze eerste overwinning gaan boeken, met deze leuke en enthousiaste groep.

Lees hier meer nieuws