G Team, geniet van de Veluwe Cup, en laat zien een team te zijn

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - G Team, geniet van de Veluwe Cup, en laat zien een team te zijn

Vandaag zou voor mij een korfbal vrije zaterdag zijn, want het vijfde was vrij, maar zoals jullie weten doe ik ook het G Team, en vandaag hadden wij een toernooi in Wageningen, waar alle spelers mee mochten doen (wij hebben een wedstrijd team, maar daarvan doet niet iedereen mee in de competitie van het KNKV. Wij moesten om 09.15 uur verzamelen voor het veld, dus ging ik er iets eerder heen, en zag zo nog het paasontbijt voor de kleintjes (altijd leuk en gezellig), dat weer perfect georganiseerd was door de jeugdcommissie. Maar goed, wij vertrokken richting Wageningen om te strijden om de Veluwe Cup. Daar aangekomen, begon na de introductie het toernooi, en moesten wij starten tegen Antilopen/Lancyr Deelen, wij begonnen met Chantal, Dewi, Ryan en Ton (er werd gespeeld met viertallen). Het wedstrijdverloop was spannend want na een 3-0 achterstand kwamen wij goed terug en door doelpunten van Ryan, Ton, Dewi (allen met een schot) die driemaal scoorde kwamen wij op een 5-3 voorsprong, maar helaas werd het vlak voor tijd nog 5-5. De tweede wedstrijd was tegen Spirit G2, en daar starten wij met, Myrthe, Jeffrey, Pascal en Wouter. Nu begonnen wij wel goed, en kwamen wij op 0-1 door Pascal die een doorloop mooi afrondde.  Maar Spirit draaide de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Maar nu waren wij het die vlak voor tijd door een schot van Myrthe langszij kwamen, en zodoende ons tweede gelijkspel behaalden. De derde wedstrijd was tegen ASVD, en dat bleek een lastige tegenstander, want voor ons was het Pascal (schot) die de 1-1 scoorde, maar daarna liep ASVD uit naar een 6-1 voorsprong.  Pascal maakte een dieptebal mooi af (6-2), maar ASVD scoorde de laatste goal van de wedstrijd (7-2).

Na een pauze, mesten wij tegen DVO/Accountor G1 (dit team speelt in de sterkere G klasse, van het westen). Op voorhand een lastige wedstrijd omdat wij inde competitie tegen de G2 spelen. Maar goed wij boden goed weerstand maar verloren helaas met 0-3. Daarna bleek dat wij op basis van de resultaten een halve finale moesten spelen tegen Spirit G1. Dit was een spannende wedstrijd, want na een 1-0 achterstand was het Pascal (schot) die de gelijkmaker scoorde. Van beide kanten werd er in een hoog tempo gespeeld, en het was Ryan die met een schot ons op een 1-2 voorsprong bracht. Even leek het erop of wij konden doorzetten, maar helaas gaf Spirit gas, en liep uit naar een 4-2 voorsprong. Bij ons was iedereen zo moe, maar wij vochten door. Helaas bleef het hierbij. Al met al een heel leuk toernooi, waarbij ook op de tribune veel toeschouwers waren. O ja er was ook nog een strafworpencompetitie, maar helaas wisten wij er maar vier te scoren. Maar goed dat mocht de pret niet drukken, want wij hadden ons goed vermaakt, en dat geld ook voor ons als leiding (Bente, Ondergetekende, Saskia en Marianne). Na de prijsuitreiking vertrokken wij moe maar voldaan richting Houten, en gaan wij ons richten op de veldcompetitie. Noteert u alvast in uw agenda ZATERDAG 28 MEI OM 10.40 UUR, want dan spelen wij thuis de competitiewedstrijd tegen Devinco G2. Tot dan.