Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

G Team, speelt goede wedstrijd, maar verliest nipt van Devinco G2

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - G Team, speelt goede wedstrijd, maar verliest nipt van Devinco G2

Vandaag speelden wij onze tweede competitiewedstrijd, en de tegenstander hadden wij in de zaal bijna bedwongen. Dus wisten wij (Bente, Ilonka, en ondergetekende) dat er kansen lagen. Ik heb al eerder aangegeven, dat in de laatste twee jaar, wij veel stappen hebben gezet, en ons goed verweren. Ik vond het dan ook leuk, dat een deel van ons team meedeed aan het mix toernooi. Maar goed wij begonnen met Dewi, Myrthe, Elroy en Ryan. En Oscar was de scheidsrechter. Beide teams liepen direct naar de korf van de ander om te scoren, en het was Elroy (schot) die ons op voorsprong zette. Daarna kregen wij kansen, maar Devinco zette ons onder druk, en liep uit naar 1-3. Het leek erop dat in deze fase, wij overlopen zouden worden. Daarna kwamen Jeffrey (voor Elroy) en Jerry (voor Ryan) erin. Na deze wissels, zag je dat vechtlust alleen maar meer toenam, en die werd dan ook beloont. Jeffrey (schot) scoorde de 2-3, maar helaas werd het vlak voor rust 2-4.

De tweede helft begonnen wij direct met een doelpunt, en het was Myrthe (schot) die de 3-4 scoorde. Daarna hing de gelijkmaker in de lucht, maar helaas gooide Devinco roet in het eten, en liep uit naar 3-6. Wij deden er daarna van alles aan om langszij te komen, maar helaas het lukte niet. Bij de tegenstander liepen er een paar uit hun G1, en ondanks dat boden wij goed weerstand. En zoals ik hierboven al aangaf, belooft dit veel voor het nieuwe seizoen, waarin wij zeker willen gaan meedoen, in de top. En met deze groep is dat zeker mogelijk.