G team, verliest eerste zaalduel, onverdiend van Devinco G1

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - G team, verliest eerste zaalduel, onverdiend van Devinco G1

Vandaag, eindelijk onze eerste zaalwedstrijd, omdat wegens corona de eerste duels niet doorgingen, iedereen had er zin in. Wij begonnen met Dewi, Myrthe, Jeffrey en Elroy. Wij hadden het tegen Devinco altijd lastig, maar zowel ondergetekende als Ilonka, zagen kansen, want het niveau is bij ons behoorlijk omhooggegaan. Het duel stond onder leiding van Pascal, en er waren ook toeschouwers aanwezig die ons aanmoedigden. Beide teams kregen kansen, maar Devinco opende de score, en leek die uit te breiden, maar wij gaven goed tegenstand en kregen ook kansen, en het was Elroy (wegtrekbal) die de 1-1 scoorde. Het werd een boeiend duel, met kansen over en weer, Devinco kwam weer op voorsprong, maar door een mooi schot van Dewi werd het weer gelijk, en dat bleek ook de ruststand te zijn.

De tweede helft kwam Chantal erin voor Dewi, en voelden wij dat er meer in zat. Helaas raakte Elroy geblesseerd. Dewi kwam er weer in, en wij bleven enthousiast aanvallen, maar de schrik zat er toch in, en wij wisten helaas niet meer te scoren, en dat Devinco wel, en zo stond er uiteindelijk 2-6 op het bord als eindstand. Jammer, maar helaas. Na afloop waren wij teleurgesteld, maar dat is ook positief, want je ziet dat iedereen de wil heeft om te winnen. Ikzelf ben er bijna elke week, en ik heb ons als team zien groeien (maar ook de anderen, die geen wedstrijdkorfbal spelen), en dat belooft veel voor de toekomst. Wij willen dan ook de toeschouwers bedanken voor hun komst en aanmoedigingen.