Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

G2 speelt leuke en spontane wedstrijd tegen Huizen G1

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - G2 speelt leuke en spontane wedstrijd tegen Huizen G1

Vandaag was voor mij het begin van een lange dag op Victum, maar vandaag maakte mij dat niet uit, want wij begonnen met een wedstrijd van het G-team, en dan vooral de spelers die nog geen wedstrijd tegen een andere vereniging hadden gespeeld. Het was net zoals bij de wedstrijd van de G1, een drukte van belang met vele toeschouwers. Wij begonnen met Chantal, Pascal, Ton, Bram en hadden op de bank hadden wij Wouter (wij rouleren onderling, dus iedereen speelt even veel). En omdat er helaas geen scheidsrechter kon worden gevonden, was het Ilonka die floot, en deed ik de coaching alleen. Maar goed, onze start was goed en door twee doelpunten van Pascal kwamen wij op een 2-0 voorsprong. Maar zoals het altijd gaat, ging de wedstrijd alle kanten op, met kansen aan beide kanten. Huizen nam een 2-3 voorsprong. Maar Chantal, maakte mooi gelijk. Bij Huizen spatte het plezier er net als bij ons vanaf, en zij namen een 3-5 voorsprong. Bram scoorde de 4-5, maar Huizen liet ons niet dichterbij komen, en zo werd het 4-7. Maar op slag van rust scoorde Ton de 5-7.

Na vijf minuten rust, gingen wij op jacht naar meer doelpunten, maar helaas dacht Huizen dat ook, en zo werd het 5-11. Je zag bij ons ook de vermoeidheid opkomen (wij zijn niet gewend om 25 minuten te spelen, en speelden voor het eerst een wedstrijd, en de tegenstander had al vaker gespeeld). Maar goed het plezier was zowel in als buiten het veld goed, en er werd veel gelachen en geroepen. Er werd aan beide kanten veel kansen gemist, en van onze kant scoorde Bram (6-11 en 7-12), Chantal (8-14) en wederom Bram die de 9-15 scoorde. Ook wouter kreeg net als onze andere spelers vele kansen. Maar Huizen was ook leuk en gezellig bezig en nadat het 9-17 was geworden, was het Pascal die het laatste doelpunt van de wedstrijd scoorde. En zo was de cirkel rond (hij opende ook de score). Al met al een leuke wedstrijd van beide kanten, waarbij op een gegeven moment de spelers van Huizen het scorebord bij hielden, en ik leuke discussies met hun had. Na afloop was het nog reuze gezellig met de spelers en het vele publiek dat er was. Iedereen ging dan ook tevreden en moe naar huis.