Hardwerkende C1 wint verdiend van Animo C 1 na moeizaam begin

Op het veld was ik een keer wezen kijken en zou ik een verslag maken, maar helaas ging dat de mist in. Dus had ik donderdag een berichtje  gestuurd naar mark, dat ik vandaag zou komen kijken, om te zien hoe zij zich ontwikkelen onder de trainers (Mark en Danny). Aangekomen op op ins veld, kreeg direct de opstelling en ging er eens lekker voor zitten, niet op mijn gebruikelijke plek op de tribune, maar in de zaal. Wij begonnen met Jada, Maud, Sven, Ties (aanval), Ilse, Mirthe, Thijs en Joel (verdediging).  De wedstrijd begon voorspoedig en door doelpunten van Sven (schot en doorloop) kwamen wij op een 2 -0 voorsprong, en leek het een gemakkelijke middag te worden. Maar uit het niets viel de 2-1. Daarna veel plaatsfouten en de afronding was niet goed, het leek er zelfs op dat de gelijkmaker ging vallen. Maar wij herstelden ons goed en door doelpunten van Thijs (schot), Maud en Ties (beide met een doorloop) werd het 5-1, en leek het verzet van Animo gebroken. Kreeg Animo dan helemaal geen kans, vragen jullie je dan af, nee dat ook weer niet, maar verdedigend stond het ook goed. Thijs maakte mooi met een schot uit de draai de 6-1. Vlak daarop scoorde Animo de 6-2. Maar Maud (schot) en Sven met een mooi schot na een pass van Ties bepaalden de stand op 8-2, dat vlak voor rust Animo de 8-3 scoorde, maakte niet echt veel uit.

De tweede helft gingen wij op jacht naar meer doelpunten, maar Jada raakte geblesseerd en moest vervangen worden door Evy. Even een schrikmomentje, maar wij herpakten ons snel en door doelpunten van Joel, Evy (beide met een schot) en Sven (doorloop) liepen wij verder uit, naar een 11-3 voorsprong. Wij bleven gaan, maar Animo kreeg ook meer kansen en daarvan werd er 1 benut (11-4). Ook de tweede helft waren er weer onnodige plaatsfouten, maar door goed geconcentreerd te blijven scoorde Joel (doorloop) de 12-4. Daarna kwam Wiebe erin voor Joel, en gingen wij op jacht naar nog meer doelpunten. Sven en Ties (beide met een schot) bepaalden de eindstand op 14-4. Al met al een leuke wedstrijd gezien, alleen jammer van de vele plaatsfouten. Maar dat krijgen Danny en Mark er wel uit. Voor de wedstrijd kreeg ik nog even een kijkje in de keuken met hoe de C 1 bezig is, maar daar kan ik niets over zeggen. C 1 blijf zo door gaan en goed naar jullie trainers luisteren. Dan kan er dit seizoen zo maar iets moois gebeuren.