Pizza-toernooi Victum – ASVD

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar kwam ASVD uit Dronten naar Houten. Een enthousiast en sterk team dat het twee keer opnam tegen Victum. Eén keer tegen Victum G-blauw en één keer tegen Victum G-paars. Als kers op de taart was er na het sporten voor alle teams pizza.

Victum-blauw bleek om 11:00 uur nog niet helemaal wakker: tijdens de rust stond er 0-6 op het scorebord. Na de rust lukte het gelukkig ook Victum-blauw om te scoren. Uiteindelijk won ASVD overtuigend met 4-9.

Daarna speelde Victum-paars tegen Victum-blauw, dat inmiddels was warmgedraaid in de wedstrijd tegen ASVD. Het spel liep nu lekker en blauw scoorde aan de lopende band. Victum-blauw won dan ook met 5-11!

Na juichen telt het punt Elke wedstrijd trad een verse scheidsrechter aan. Ieder weer met eigen aandachtspunten. Zo leerde scheidsrechter Irwan alle spelers: een doelpunt telt pas nadat er is gejuicht! Scheidsrechter Pascal nam de zaak serieus op en had zijn gele en rode kaarten op zak.

Ook Victum-paars bleek een wedstrijd nodig te hebben om goed in vorm te komen. De laatste ronde ging tussen Victum-paars en ASVD. Na een eerste helft wist Victum-paars uit te lopen naar 4-2. Na een korte rust en een peptalk van de coaches kwam ook ASVD vaker op schot. De strijd eindigde gelijk: 5-5.

Meespelen met de gasten Vermeldenswaard is nog onze invaller bij ASVD. Uiteindelijk kwam het team uit Dronten namelijk een speler tekort. Maar geen nood: na overleg vond Wouter van Victum het prima om met ASVD mee te spelen. En dat deed hij prima.

- 4-jan-2020-g-team-pizza.jpg