Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Tweede diskwalificeert zichzelf, door wedstrijd weg te geven in laatste 5 minuten tegen DES 2

Vandaag had ik een rustige dag, ik hoefde niet te fluiten, en in de ochtend had het vijfde gespeeld. Dus even lekker eten, en voorbereiden op het tweede. Vorige week sensationeel gewonnen in de laatste minuut, dus ging ik er eens lekker voor zitten. Wij begonnen met Karen, Sem, Mark, Micha (aanval), Rianne, Josephine, Jerry en Jens (verdediging). DES opende de score, maar Micha (strafworp) trok de stand gelijk. Rianne en Jens (beide met een schot) brachten de stand op 3-1, gevolgd door de 3-2. Je zag langzamerhand dat wij de overhand namen, en door doelpunten van Mark (schot) en Rianne (doorloop) werd het 5-2, maar DES pikte een doelpuntje mee. Het overwicht bleef en door doelpunten van Rianne (doorloop) en Micha (vrije bal en schot) werd de ruststand bereikt met een 7-3 voorsprong.

Na de ruststand kwamen Maud (Karen) en Brahim (Jerry) erin. DES scoorde de 7-4., maar wij sloegen direct terug, met doelpunten van Rianne (strafworp) en Mark (wegtrekbal) en zo werd het 9-4. Daarna werd het spel onrustig aan onze kant, en bleef DES gedisciplineerd spelen, en kwamen terug tot 9-6.  Jens (schot) scoorde de 10-6, en de wedstrijd leek op slot te zitten. Evy kwam erin voor Maud, maar het bleef onrustig aan onze kant. DES ging er weer in geloven, en draaide de wedstrijd volledig om, en zo werd de wedstrijd uit handen gegeven, en zo stond er op het scorebord aan het einde een keiharde uitslag, namelijk 10-12. Een totaal onnodige zekere winst, werd uit handen gegeven. Helaas gebeuren dit soort zaken in sport, en dat maakt het mooi, voor ons in dit geval niet, want de druiven zijn zuur. Uithuilen, maar en toewerken naar volgende week.