Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

Tweede sluit seizoen af met degelijke winst op Dindoa 3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Tweede sluit seizoen af met degelijke winst op Dindoa 3

Vandaag de laatste wedstrijd, maar ook hier (net als bij het eerste) afscheid van de trainers, Dennis gaat zich richten op zijn gezin, en Erik gaat naar ASVD. Dus vooraf ook gevraagd wat hun gevoelens zijn. Beide gaven aan dat het tweede veel stappen heeft gemaakt, en dat men mentaal ook gegroeid is. Maar ook dat de junioren zich goed aangepast hebben aan het niveau.  Vandaag was het altijd lastige Dindoa de tegenstander. Wij begonnen met Thessa, Rianne, Mark, Noel (aanval), Dominique, Laura, Micha en Jerry (verdediging). De toeschouwers die in deze hitte, lekker onder parasols zaten, konden direct genieten, want Noel (twee schoten) zette ons direct op een 2-0 voorsprong.  Dindoa scoorde mee, maar Dominique (doorloop), Noel en Mark (beide met een schot) zette direct de toon, en zo werd het 5-1. Dindoa snoepte een doelpuntje mee. Laura (schot) bracht de strand op 6-2, maar het slotakkoord was voor Dindoa (6-3).

De tweede helft begon met twee wissels, namelijk Jens (voor Noel) en Patrick (voor Jerry) kwamen erin, maar het was Dindoa dat scoorde. Wij sloegen echter keihard terug, door doelpunten van Micha (schot en strafworp). Daarna volgde er een periode waar er om en om gescoord werd. Jens (strafworp, 9-5) en Laura (schot, 10-6). Wij wilden nu de wedstrijd op slot gooien, en door doelpunten van Noel, Thessa en Laura (allen met een schot), werd het 13-6. Ondertussen was Josephine erin gekomen, en voerden wij het tempo weer op. Na de 13-7, was het Rianne (schot) die de eindstand op het bord leek te zetten. Maar het slotakkoord was voor Dindoa (14-8). Ook voor het tweede een succesvol seizoen, met promotie in de zaal (eerste klasse), en het meedraaien op het veld in de top van de eerste klasse. Ik wens Dennis en Erik viel succes toe. En zoals ik wel vaker heb gezegd, het tweede blijft een genot om te zien.