Tweede, verliest in stormachtig weer, onnodig van HKV/Ons Eibernest 2

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Tweede, verliest in stormachtig weer, onnodig van HKV/Ons Eibernest 2

Eindelijk kon ik ook weer eens het tweede zien, maar er was bijna roet in het eten gekomen, door het feit dat wij bondsscheidsrechters moeten leveren, dus eerst om 11.45 uur fluiten (lees het verslag van de B1). Vooraf van Micha de opstelling gekregen, en wij begonnen met Rianne v. W., Florien, Micha, Mark (aanval), Rianne V., Thessa, Jens en Harm (verdediging). Het tweede wilde aan het vele publiek laten zien, wat het kon. Mar door het onstuimige weer, viel het eerste doelpunten pas, na tien minuten (er waren inmiddels wel drie stippen hgemist)Rianne W. (schot) opende de score, maar het was HKV/Ons Eibernest sloeg keihard terug en kwam op een 1-3 voorsprong. Evy kwam erin voor Florien, en wij gingen op jacht en dat werd beloond, want door doelpunten van Rianne v. W.  (vrije bal) en Rianne V. (schot), met tussendoor een doelpunt van HKV/Ons Eibernest werd de ruststand bereikt op 3-4, en dat kwam mede door de weersomstandigheden.

De tweede helft, begon met een wissel, Sem kwam erin voor Rianne v. W., en vlak daarna viel de gelijkmaker, en het was Jens (schot) die scoorde. Zoals ik al aangaf, speelde het weer een rol en er werden nog meer stippen gemist aan beide kanten. Jerry en Ibrahim (voor Micha en Mark) kwamen erin, maar het spel bleef rommelig aan beide kanten. HKV/Ons Eibernest liep uit naar 4-6, en zo leek het beslist. Evy kwam erin voor Florien, Rianne v. W. (voor Thessa), en wij gingen op jacht naar de gelijkmaker. Vlak voor de wissels, had Mark vanaf de stip de 5-6 gescoord, en ja hoor vijf minuten voor tijd kwamen wij langszij, door een doelpunt vanaf de stip door Rianne v. W.. En zo leek de wedstrijd gelijk te eindigen. Maar helaas in de laatse minuut scoorde HKV/ Ons Eibernest de 6-7, daarna bleek de tijd te kort, en zo was de tweede nederlaag een feit. Jammer maar helaas, uithuilen, en hard trainen om volgende week voor de winst te gaan.