Tweede verliest kansloos van koploper KVS/Groeneveld Keukens 4

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Tweede verliest kansloos van koploper KVS/Groeneveld Keukens 4

Vandaag de laatste competitiewedstrijd op het veld van het tweede, het team wordt geteisterd door blessures van de dames, maar vandaag was er goed nieuws want Laura kon weer spelen. De tegenstander uit Scheveningen is de koploper en dus zou het een zware wedstrijd worden. Wij begonnen met Florien, Laura Jens, Micha (aanval), Sem, Josephine, Jerry en Harm (verdediging). Zoals het een koploper beaamd, nam KVS direct het heft in handen, en opende de score. Maar Micha (klein kansje) scoorde de gelijkmaker. Helaas voor ons was het KVS de uitliep naar een 1-3 score. Jens (schot) scoorde de 2-3. Maar ook nu weer een dubbel antwoord (2-5). Sem (zoals jullie weten speelt zij bij ons in het vijfde), scoorde op haar karakteristieke manier met een afstandsschot de 3-5. Wij kregen weer hoop, maar KVS maakte daar direct een eind aan en liep uit naar 3-8. Harm (schot) scoorde daarop de 4-8. Direct gevolgd door de 4-9. Beide teams hielden het tempo hoog, en dat werd van onze kant beloont door de 5-9 van Florien (schot), maar helaas was het KVS dat het slotwoord had, en zo was de ruststand 5-10.

De tweede helft begon met een wissel aan onze kant, Evy kwam erin voor de moegestreden Laura. KVS liet zien, dat zij terecht koploper zijn en liep verder uit (5-12). Zij namen toen even een stapje terug, en daar profiteerden wij van, want door doelpunten van Sem en Jerry (beide met een schot) werd het 7-13. Mark kwam erin voor Jens, en scoorde vlak daarop van afstand de 8-13. Hananja kwam erin voor Josephine, en de eindfase van de wedstrijd ging in. KVS liep uit naar 8-15, waarna Hananja (schot) de 9-15 scoorde. Ruben kwam er nog in voor Micha, maar helaas voor ons lukte het ons niet om de korf te vinden. KVS deed dat wel en bepaalde de eindstand op 9-17. Een terechte nederlaag, maar wij hebben nu even rust, en zo kan het tweede zich gaan voorbereiden op de zaalcompetitie. Ook wil ik nog even een complimentje geven, aan de hele ploeg die ondanks de vele blessures blijft gaan. Zelf ben ik ook trots op Sem, die bij ons in het vijfde lekker korfbalt, maar liet zien, makkelijk in het tweede te kunnen meedraaien, en ook nu weer een puike vertoning liet zien. Ik wil ook het tweede veel succes wensen in de zaal, want ik geloof zeker dat jullie in de zaal hoge ogen gaan gooien, en niet alleen ik denk dat, maar vele mensen met mij. Kom hun in de zaal dan ook hartstochtelijk aanmoedigen.