Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

Tweede verliest nipt in slotfase van kampioen Spirit 2

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Tweede verliest nipt in slotfase van kampioen Spirit 2

Vandaag kon ik eindelijk weer eens het tweede zien, want de wedstrijd van het vijfde ging niet door. Dus ik lekker mijn vaste stek opgezocht, en mij voorbereiden, Voor de wedstrijd had ik nog even een kort gesprek met Dennis, en die vertelde mij dat er zeker kansen waren. Wij begonnen met Laura, Dominique, Jerry, Jens (aanval), Thessa, Rianne, Micha en Mark (verdediging). Sprit opende de score, maar Jerry rondde slim een klein kansje af, waardoor de beide teams weer gelijk stonden.  Sprit scoorde rap daarna de 1-2, Thessa (strafworp) bracht de stand weer in evenwicht.  Daarna trokken wij de wedstrijd naar ons toe, en door twee schoten van Laura, werd het 4-2. Spirit schrok daarvan, maar herstelde zich prima en boog de achterstand om in een 4-5 voorsprong. Even leek het erop, dat wij zouden instorten, maar daar was Laura(schot) weer, en die bracht ons weer naast Spirit.  Helaas voor ons, scoorde vlak voor rust Spirit de 5-6.

Na rust, was het Spirit dat de voorsprong uitbreidde naar 5-7, gevolgd door de 6-7 van Laura (schot). Het werd direct daarna 6-8. Dan denk je Spirit drukt door, maar op karakter bleven wij knokken, en dat werd beloont, want door doelpunten van Micha (schot) en Mark (omdraaibal) werd het gelijk. Noel kwam erin voor Jerry, en pal daarop viel de 9-8, die werd gescoord door Dominique. Helaas voor ons viel de 9-9 te snel daarna. Patrick kwam erin voor Micha, en hij scoorde met een klein kansje de 10-9. Daarna nog een wissel, namelijk Evita die erin kwam voor Dominique. Wij bleven gaan, maar na de 10-10 werd de druk opgevoerd door Spirit in de slotminuut viel dan ook heel ongelukkig de 10-11. Al met al een hard werkend tweede, dat in een rommelige wedstrijd van beide kanten, liet zien, dat hard werken, beloont kan worden, helaas lukte dit ons net niet. Maar niet getreurd over twee weken een nieuwe kans.