Victum 1 verliest na moeilijk duel tegen Achilles

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Victum 1 verliest na moeilijk duel tegen Achilles

Afgelopen zaterdag stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma, deze keer tegen Achilles in den haag. Wij ging vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet. Maar er achilles werd ook zeker niet onderschat, kijkend hoe achilles vorig seizoen gepresteerd had.We begonnen in de aanval met Teun, Niels, Karen en Rianne. In de verdediging startten Patrick, Irwan, Sarah en Julia.Vanaf de eerste minuut werden wij overrompeld, dit kwam doordat achilles uit de startblokken schoot met 4 doelpunten. Rustig blijven en proberen dichterbij te komen was de enige manier om dit op te kunnen lossen. Helaas vonden wij de scherpte niet en hadden we geen antwoord op het spel van Achilles. Ook in de tweede helft lukte het niet om dichterbij te komen.Af en toe zaten we wel goede aanvallen tussen, maar de afronding liet ons in de steek. Mooi moment was het inbrengen van Brahim. Die sinds dit seizoen is aangesloten bij de selectie. Brahim wilt zichzelf in het Marokkaans korfbalteam knokken. Dit wil hij doen door bij Victum te komen korfballen, daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Zijn invalbeurt was dan ook prima en hij beloonde zichzelf door hierbij een bal erin te schieten.Dit doelpunt heeft helaas niet tot de overwinning kunnen leiden, de eindstand werd 17-9. ‘’Een leerzaam meetmoment voor Victum 1. Vallen en opstaan doen we samen. Wij zullen komende week hard gaan trainen, om zo samen te zorgen dat we er tegen Des weer staan.’’: aldus Coen na de wedstrijd. Hier gaan wij ook met de hele selectie voor aan de slag, wij gaan ons best doen er zaterdag weer een mooie wedstrijd van te maken!