Victum1 haalt eerste punten met een verdiende zege op Juventa 1

Eindelijk was het zover, na op deze zeer natte najaarsdag eerst zelf langs de lijn te hebben gestaan bij het 5de, kon ik het nieuwe eerste met de nieuwe trainer aan het werk zien, en ik was benieuwd, dus ging er eens lekker voor zitten in de warme kantine. De druk was er, want er moesten punten worden gepakt, voor de wedstrijd even met de trainer gesproken en die verwachtte niet veel doelpunten aangezien het niet alleen regende maar  ook nog eens waaide. Maar goed wij begonnen met Romee, Tanja, Wouter, Niels (aanval), Robin, Nathanja, Irwan en Jochem (verdediging). Wij begonnen zoals altijd flitsend en ja hoor Niels (schot) opende de score. De gelijkmaker kwam niet snel ,en nadat wij wat kansen hadden gemist werd het gelijk. De wedstrijd was in evenwicht met aan beide kanten kansen. Jochem (stip) scoorde de 2-1 gevolgd door de 2-2. Je zou denken dat door het slechte weer het de wedstrijd ook niet goed was, maar dat klopte niet, het bleef een boeiend duel, waarbij beide teams om en om scoorde (Romee met een schot de 3-2, gevolgd door de 2-2). Daarna haperde het even bij Juventa en werd het door doelpunten van Robin (schot) en Nathanja (omdraaibal) 5-3. Juventa sloeg terug, Romee (schot) en Robin (doorloop) brachten de ruststand op 7-4.

Even lekker de warmte opzoeken en het karwei afmaken, maar daar dacht Juventa anders over, want het stond vrij snel na de rust 7-6. Gelukkig pakten wij de draad weer op en was het Tanja (omdraaibal) die de 8-6 scoorde. Juventa echter had zo veel zelfvertrouwen gekregen dat er vol druk werd gegeven, en mede door het missen van kansen, kwam Juventa langszij. In deze periode ging het even wat minder bij ons en daar profiteerde Juventa goed van (8-8). Wouter (schot) scoorde de 9-8, maar het bleef slordig van onze kant, en zo kwamen wij op een 9-10 achterstand. De knop ging om en en wij gaven gas, en dat werd beloont, want door de doelpunten van Jochem (schot), Niels (doorloop en schot), Robin (schot) en wederom Jochem (schot) liepen wij uit naar 14-10. Iedereen dacht dat is kat in het bakkie, maar Juventa vocht zich terug en scoorde 2 maal op rij (14-12). Juventa probeerde van alles maar wij stonden nu als een huis en door doelpunten van Nathanja (schot) een Jochem (stip) werd de wedstrijd op slot gegooid en waren de punten voor ons. Al met een vermakelijke wedstrijd waar bij veel volk langs de lijn in de kantine was. Ga zo door en de punten blijven komen, maar jullie moeten er wel hard voor blijven werken.