Vierde boekt simpele en verdiende overwinning op Synergo 3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vierde boekt simpele en verdiende overwinning op Synergo 3

Vandaag was een inhaal weekend, met weinig wedstrijden, en ik had eindelijk eens tijd om naar het vierde te gaan kijken (deze week helaas geen verslag van het vijfde, ik heb een veto en mocht geen verslag schrijven, ha, ha). Het beloofde een mooie dag te worden, en ik had er zin in. Vooraf kreeg ik de opstelling van Willem Jan door, en wij begonnen met Bente, Jeske, Jochem, Willem Jan (aanval), Robin A., Paulien, Robin D. en Tommy (verdediging). Wij begonnen direct furieus, en door doelpunten van Jeske (klein kansje), Bente (vrije bal) en Robin (schot) namen wij een 3-0 voorsprong (dames 3, heren 0). Synergo bleef ook gaan en wist de 3-1 te scoren. Maar wij sloegen direct keihard terug, en door doelpunten van Bente (vrije bal en schot) werd het 5-1. Jeske werd niet lekker (het was ook behoorlijk warm) en Dominique kwam erin. Vlak daarop viel de 5-2, gevolgd door een kat en muis spel, en dat bleek ook wel uit de score. Robin A. (doorloop, 6-2), Bente, Robin A. (beide met een schot, de 7-3 en 8-3) en Jochem (schot, 9-4). brachten de stand op een verschil van vijf doelpunten. En toen was er nog 1 minuut de spelen, en toen sloeg de vlam in de pan (kan gebeuren met deze hitte). Maar dat werd snel opgelost. Wij raakten niet van slag, en toen David erin kwam voor Tommy, gingen wij gewoon door, en door doelpunten van Willem Jan (schot, 10-4) en Robin A. (strafworp, 11-5), werd dit de ruststand.

De tweede helft gingen wij ondanks de hitte gewoon door, en het was Willem Jan (schot) die de 12-5 scoorde. Harm kwam er ook nog in, en draaide moeiteloos mee. Zoals jullie lezen, heb ik Synergo weinig genoemd, en dat is niet terecht want zij deden wel hun best, maar de overmacht was gewoon te groot van onze kant. Want door doelpunten van Bente (doorloop),  Harm (schot) en David (strafworp) werd het 15-5. Synergo, werd daarna eindelijk beloont en scoorde de 15-6. Maar ook nu volgde er weer direct een antwoord van onze kant, en het was Willem Jan (schot) die de 16-6 scoorde. Synergo bleef het proberen, maar wij stonden ijzersterk te verdedigen, en toch viel de 16-7, maar zoals het hoort, hadden wij het slotakkoord, met een doelpunt van Harm (schot), en zo stond er aan het eind 17-7 op het scorebord. Al met al heb, ik en de vele toeschouwers genoten van onze routiniers.