Vijfde boekte derde zege op rij, en wint nu overtuigend van DOS (W) 3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde boekte derde zege op rij, en wint nu overtuigend van DOS (W) 3

Vandaag moesten wij om 10.30 uur spelen, voor ons een rare tijd, en daar hadden een aantal van onze spelers last van. Maar goed het hoort er nu eenmaal bij. De laatste weken trainen wij scherp, en dat zie je ook af aan ons spel. Wij begonnen met Marlijn, Tessa, Sam, Pascal (aanval), Ilonka, Sem, Fabian en Tobias (verdediging), en de regen plensde direct neer. Sam (schot) scoorde binnen de minuut de 1-0, daarna deed het weer zijn werk, en misten wij legio kansen. DOS kreeg haast geen kansen, omdat wij direct de wedstrijd naar ons toe trokken. Het duurde dan ook tot de tiende minuut voordat de 2-0 viel, en het was Marlijn (schot) die dat deed. Daarna kwamen wij wel tot scoren, en door doelpunten van Ilonka, Tobias, Sam (2 maal) en weer Tobias (allen met een schot) werd het 7-0. DOS wist daarna te scoren. Maar het was Marlijn (schot) die de ruststand op 8-1 bepaalde.

In de rust, alles met elkaar besproken, zoals wij altijd doen. De boodschap was duidelijk, blijven gaan. Sam en Ilonka (beide met een schot) brachten de stand op 10-1. Ook nu pikte DOS weer een doelpuntje mee. Vlak daarop kwamen Aetze (voor Pascal) en Jeffrey (voor Tobias) erin. En omdat wij zo op elkaar ingespeeld zijn, veranderde er weinig aan ons spel, en door doelpunten van Aetze (schot), Marlijn (strafworp) en twee doelpunten van afstand door Jeffrey, werd de stand 14-2. Vlak voor tijd, was het DOS dat de 14-3 eindstand op het scorebord bracht. Al met al een verdiende winst, van een wederom hardwerkend collectief.