Vijfde deelt de punten met Synergo 7 in topper

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde deelt de punten met Synergo 7 in topper

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd op het programma tegen Synergo in Utrecht. Beide teams hadden alles gewonnen, dus het beloofde een topper te worden. Wij begonnen met Tessa, Marlijn, Sam, Fabian (aanval), Mariëlle, Sem, Aetze en Jeffrey (verdediging). En op de bank zaten Emma, Ilonka en Tobias. Synergo begon furieus en liep uit naar een 3-0 voorsprong. En ondanks die achterstand leek het er niet op dat wij de mindere waren. Wij bleven rustig en door doelpunten van Sem (schot), Fabian (doorloop), Tessa, Jeffrey en wederom Sem (allen met een schot) draaiden wij de achterstand om in een 3-5 voorsprong. Synergo scoorde de 4-5, maar door doelpunten van Sam en Mariëlle (beide met een schot) werd het 4-7. Synergo pikte zijn doelpuntje mee, maar wij dicteerden het spel. En de ruststand werd bereikt met een 5-9 stand door doelpunten van Sam (twee schoten).

Na rust bleven wij de betere ploeg, en werd het 5-10 door een mooi schot van Sem. Daarna bleven wij kansen krijgen, maar lukte het niet om te scoren, en dat lukte bij Synergo wel, en zo werd het 10-10. Even gingen de koppies hangen, maar zoals wij gewend zijn, sloegen wij ons daar doorheen, en scoorde Fabian (klein kansje) slim de 10-11. Tobias kwam erin voor Fabian, en wij wilden meer. Maar Synergo wilde dat ook, en zo werd het weer gelijk. Het bleef een spannende wedstrijd, en het leek of wij nu eindelijk eens aan de goede kant zouden staan. Want door doelpunten van Sem en Jeffrey (beide met een schot) werd het 11-13, met nog vijf minuten te spelen. Maar de druk werd te groot, en helaas voor ons viel de gelijkmaker in de laatste minuut. Even balen, maar al met al hebben wij laten zien, dat wij met alles kunnen omgaan, en dat was in het verleden wel eens anders. Irwan en ik, blijven dan ook ontzettend trots op ons team, zeker als je ziet hoe hecht wij zijn in alles. Komende week, weer hard trainen, en dan zaterdag er weer tegenaan.