Vijfde loopt tegen zeperd aan in duel met H.K.C. (U) 5

Na twee overwinningen (oefenwedstrijd en competitie) stond er nu lastige wedstrijd tegen H.K.C. op het spel. Wij waren optimaal voorbereid, en hadden er op deze mooie zaterdagmiddag zin in. Wij hadden ook aardig wat publiek, en dat was leuk omdat namelijk het eerste ook speelde. Wij begonnen met Marlijn, Tessa, Jeffrey, Pascal (aanval), Ilonka, Emma, Rico en Fabian (verdediging). Wij wilden ons trouwe publiek laten zien wat wij konden, maar stonden na drie minuten al met 0-3 achter. Daarna volgde een gelijk opgaande wedstrijd en leek het erop dat wij zouden scoren, maar helaas H.K.C. liep uit naar 0-6, en het leek erop dat het een debacle zou worden. Maar wij hebben wel vaker met dit bijltje gehakt, en bleven gaan. Tobias (schot) en Rico (stip) brachten de stand op 2-6. Wij wilden doorzetten maar daar dacht H.K.C. anders over (2-7).  Wij antwoordde direct, en het was Pascal (schot) die het verschil weer op vier bracht. In deze fase van de wedstrijd waren beide teams gelijkwaardig en waren er over en weer kansen. Want na de 3-8, was Ilonka (wegtrekbal) die de stand op 4-8 bracht. Het antwoord volgde direct het zo was de stand bij rust 4-10.

De tweede helft leek na een spannend betoog van Irwan zijn vruchten af te werpen en het was Rico (schot) die de 5-10 scoorde.  Het leek daarna of wij gingen doorzetten, maar H.K.C. dacht daar anders over en liep uit naar 5-13. Daarna kwam Lieke erin voor Emma, en gingen wij gewoon door met ons eigen spel, helaas dit H.K.C. dat ook, en men liep dan ook uit naar een 5-15 voorsprong. In het verleden gingen de koppies nog weleens hangen, maar zoals ik al in eerdere verslagen aangaf was dat nu niet het geval. Wij bleven gaan en dat werd dan ook beloont, want het was Jeffrey (schot) die scoorde. Helaas antwoordde H.K.C. direct en zo stond het 6-17. Tobias (schot) scoorde de 7-17, en daarna kwam Fabian erin voor Pascal, wij bleven gaan en zette H.K.C. onder druk, en ja hoor dar werd beloond, want Jeffrey (stip) scoorde de 8-17. Jammer maar helaas dit kan gebeuren, maar je ziet wel de bevlogenheid, en ook de teleurstelling en dat is goed, want wij werken op de trainingen om te verbeteren en dan doet dit pijn, maar goed dat is sport opkrabbelen en weer doorgaan. Donderdag gaan wij weer knallen op de training en dan staan wij volgende week paraat. Want als ik ze donderdags op de training bezig zie spat het plezier en fanatisme eraf. Ook willen wij alle toeschouwers bedanken voor hun steun.

Lees hier meer nieuws