Vijfde pakt punt in Utrecht tegen Synergo 7

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde pakt punt in Utrecht tegen Synergo 7

Vandaag de altijd lastige wedstrijd tegen Synergo, op het veld hadden wij nog verloren, dus wilden wij vandaag laten zien, wat wij in huis hebben. Eerst met zijn allen (dat is teamspirit), naar het eerste gaan kijken, en dan zelf aan de bak gaan. Wij begonnen met Dominique, Marlijn, Jeffrey, Fabian (aanval), Ilonka, Mariëlle, Aetze en Tobias (verdediging). Synergo als thuisploeg opende de score, en nam direct een 2-0 voorsprong. Wij waren slordig begonnen, en moesten zien te groeien in de wedstrijd. Ineens was het Ilonka (schot) die scoorde. En wij dachten dit door te trekken, maar dat dacht Synergo ook, en stond het ineens 6-1. Zo denken jullie dat is veel, maar wij zijn wel gewend om van zulke achterstanden terug te knokken (dat is de aard van onze ploeg). En ja hoor door doelpunten van Tobias (schot), Marlijn (klein kansje) en Jeffrey (schot) werd het verschil teruggebracht naar twee (6-4). Synergo kwam weer opzetten en bracht de stand op 8-4. Daarna onder de bezielende coaching van Irwan, kwamen wij los en werd het door doelpunten van Dominique, Fabian, Aetze en Tobias (allen met een schot) 8-8 en dat bleek ook de ruststand te zijn.

In de rust een vlammend betoog van Irwan, en hopla weer aan de bak. Beide teams hadden er zin in, en het was ook mooi om te zien, dat er nog leden van Victum op de tribune zaten. Het begin was er met beide teams die om en om scoorden. Fabian (schot, 8-9), Ilonka (schot, 9-10), scoorden en Synergo bepaalde de 10-10. Daarna kwamen wij door doelpunten van Jeffrey en Fabian (beide met een schot) op een 10-12 voorsprong. Sam kwam erin voor Tobias, en draaide moeiteloos mee. Synergo scoorde de 11-12. Maar Ilonka (schot) sloeg direct terug. Tessa kwam erin voor Marlijn, na een blessure die zij had gehad. Synergo kwam terug tot 12-13, Maar Tessa (doorloop) beloonde zichzelf door mooi te scoren. Het werd daarna 13-14, en de spanning steeg. Sam (schot) scoorde de 13-15. En er leek nog van alles mogelijk, maar helaas door twee ten onrechte gegeven strafworpen werd het gelijk tien seconden voor tijd (15-15). Jammer maar helaas, dat hoort er nu eenmaal bij. Na afloop een dubbel gevoel, want een punt is ook mooi, maar om de overwinning te zien wegglippen, doet ook pijn. Maar goed, ook nu weer laten zien, hoe wij leren, en zeker het goed luisteren naar Irwan, legt ons geen windeieren. Komende week ons weer opladen voor zaterdag en vooruitkijken.