Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde pakt sleept punt uit het vuur in Harmelen, tegen Thor 2 in de laatste minuut

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd in Harmelen op het schema. Thuis hadden wij ruim gewonnen, maar wij weten dat het uit altijd lastig is in Harmelen. Wij begonnen met Emma, Marlijn, Sam, Fabian (aanval), Sem, Mariëlle, Aetze en Jefffrey (verdediging). Ik had een zware avond gehad, want het klaverjassen liep uit naar 03.30 uur. Maar goed, het zij zo. De wedstrijd kwam langzaam op gang, en pas na negen minuten viel de 1-0. Het antwoord van ons volgde direct, en het was Sam (schot) die scoorde. Aetze en Sem (allebei met een schot) brachten ons op een 1-3 voorsprong, en dat leek een breekpunt, maar helaas Thor kwam langszij.  Het antwoord volgde direct en door een doelpunt van Jeffrey (schot) was het bij rust 3-4.

De tweede helft, werd gekenmerkt door kansen over en weer, en het was Jeffrey (schot) die de stand op 3-5 bracht. Het leek erop of wij zouden doordrukken, maar ook nu weer kwam Thor langszij (5-5). Daarna kwam Tessa erin voor Emma, en was het Sem (schot) die ons weer op voorsprong zette. Beide teams bleven aan elkaar gewaagd, en er werd dan ook om en om gescoord. Nu was het Sam (schot, de 6-7) die scoorde. Ondertussen was Bas erin gekomen voor Fabian. Helaas voor ons lukte het niet om afstand te nemen, en mede door een doelpunt in de laatste minuut (de 8-7) leken wij onze eerste nederlaag te gaan leiden. Maar tien seconden voor tijd, was het Sem (schot) die ons het verdiende punt bracht, waardoor het uiteindelijk 8-8 werd. AL met al een boeiend duel wat alle kanten op kon. Komende week spelen wij om 14.00 uur thuis de kampioenswedstrijd tegen Synergo, dus heb jij niets te doen, kom ons dan aanmoedigen.