Vijfde trapt het seizoen af met overtuigende winst in Vleuten tegen Fiducia 5

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde trapt het seizoen af met overtuigende winst in Vleuten tegen Fiducia 5

Vandaag was het eindelijk zover, na twee weken training, mochten wij eindelijk weer een wedstrijd spelen. Ik had al een druk ochtendje achter de rug, met het opvangen van de scheidsrechter voor de A2, en zelf moest ik daarna de D1 (tegen Groen Geel) fluiten. Na deze wedstrijd, moest ik direct weg voor de wedstrijd van ons team. Aangekomen in Vleuten, ons lekker rustig voorbereiden in het middagzonnetje. Bij de bespreking was iedereen meer benieuwd naar de opstelling, dan wat ons tactiek is (maar ook dat is niet nieuws, want wij weten wat wij willen, in het veld). Maar goed, wij begonnen met Tessa, Marlijn, Pascal, Sam (aanval), Sem, Mariëlle, Tobias en Fabian (verdediging). Wij begonnen direct druk te zetten, zoals wij gewend zijn, en ja hoor Pascal (schot) opende de score. Maar de gelijkmaker volgde direct, daarna gingen wij weer op jacht, maar wij misten zoveel kansen, dat het niet anders kon, dat de doelpunten aan de andere kant vielen, en zo stonden wij ondanks het feit dat wij sterker waren, ineens met 6-1 achter. Er werd natuurlijk ook vrolijk gewisseld, en bij ons kwamen Emma (voor Marlijn, en Luuk voor Tobias erin. Gelukkig voor ons scoorde vlak voor rust Luuk (schot) de 6-2.

In de rust, bleven wij kalm, en spraken rustig met elkaar als team de eerste helft door. Daarna gingen wij met volle overtuiging de tweede helft in.  En ja hoor Sam (schot en doorloop) bracht het verschil terug tot twee doelpunten. En Fiducia werd nerveus, wij bleven gewoon ons spelletje spelen, en door twee doelpunten van Sem (schot en strafworp) kwamen wij langszij (6-6). Zoals ik al eerder aangaf waren, wij de dominerende partij, en nu vielen de doelpunten wel, soms na oogstrelende acties. En door doelpunten van Sam (doorloop), Emma, Luuk, Sem en Fabian (allen met een schot) werd de eindstand bepaald op 6-11. Al met al stonden wij als team er weer, en knokten van het begin tot het einde. O ja, ook dit seizoen, hebben wij weer een nieuwe aanwinst binnen te slepen, en dat is Sem, die zich moeiteloos aanpaste aan ons spel. Komende week lekker trainen, en volgende week het toernooi. Als jij dan even niets hebt, kom dan bij ons kijken, je ziet dan een hecht en gezellig team, knokken voor elke meter, en wat het leuke is, het plezier straalt ervan af.