Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
#samenvictum
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!
korfbalvereniging Victum
2020:Victum 40 jaar!

Vijfde verliest in Culemborg van S.G.V.

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest in Culemborg van S.G.V.

Vandaag onze tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de zaalcompetitie, en ook nu weer een tweede team. Wij vertrokken om 18.00 uur naar Culemborg, en hadden ruim tijd om ons voor te bereiden. De wedstrijd begon een kwartier later, omdat het volleybal uitliep. Wij begonnen met Tessa, Marlijn, Sam, Fabian (aanval), Ilonka, Emma, Aetze en Tobias (verdediging) en op de bank hadden wij Mariëlle en Jeffrey. Wij begonnen goed en kwamen door een schot van Marlijn op 0-1, maar je zag toen al een kentering in de wedstrijd, wij hadden moeite met de lange heren bij S.G.V., en dat had zijn effect, want het werd 4-1. Tessa (schot) scoorde de 4-2. Maar het lukte ons niet om de wedstrijd naar onze had te zetten, en zo was het bij rust 8-2.

In de rust elkaar duidelijk toegesproken, en verteld dat het anders moest, en dat wij ons eigen spel, weer moesten gaan oppakken. S.G.V. opende de score, maar binnen de minuut was het Ilonka (schot) die de 9-3 scoorde. Langzamerhand zag je bij ons het geloof weer terugkomen. Dat bleek ook uit hoe wij ons weer in de wedstrijd knokten. Er brak een periode aan waarin beide teams om en om scoorden. Want door doelpunten van Tessa, Ilonka (beide met een schot) en Jeffrey (strafworp) werd het 12-6. S.G.V. moest even een stapje terug doen, en hoewel men de 13-6 scoorde. Zag je bij ons de drang om de wedstrijd om te keren toenemen. Sam en Fabian (beide met een schot) brachten de stand op 13-8, en zo werd het weer een wedstrijd. Helaas viel daarna een doelpunt aan de andere kant, maar ook nu sloegen wij weer terug (Aetze scoorde tweemaal van afstand). Het verschil was nu nog maar vier, en wij roken onze kans. S.G.V. scoorde de 15-10, maar wij reageerden direct, en nu was het Jeffrey (schot) die scoorde. Helaas voor ons koste dit zoveel kracht, dat de pijp leeg was, en daar profiteerde S.G.V. goed van zodat de eindstand 18-11 werd. Al met al een wedstrijd met twee gezichten, waarin wij na een niet goede eerste helft, ons goed revancheerden in de tweede helft, en daarin lieten zien waar wij toe in staat zijn. Dit was een goede les voor ons, en dan ook een goed leermoment. Komende week zijn wij vrij, maar gaan wij ons goed voorbereiden op de zaalcompetitie. En geloof mij, jullie zullen nog veel van ons horen.