Vijfde verliest laatste zaalduel van naaste concurrent, in Harmelen van Thor 3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest laatste zaalduel van naaste concurrent, in Harmelen van Thor 3

Vandaag was een stralende dag, en dat deed mij verlangen naar de veldcompetitie, maar goed wij moesten vandaag tegen de enige ploeg in onze poule, die wij voor de tweede maal troffen. Na met een deel van ons team, voor af gezamenlijk wat te hebben gegeten, vertrokken wij richting Harmelen. Daar aangekomen, ons goed voorbereid, en ons ingesteld op de wedstrijd. Wij begonnen met Tessa, Emma, Sam, Pascal (aanval), Ilonka, Mariëlle, Fabian en Tobias (verdediging). Voor wij erg in hadden stonden wij op een 3-0 achterstand, en dat was even slikken, maar in de tiende minuut was het Ilonka (schot) die de 3-1 scoorde. Thor hield echter het tempo hoog, en daar hadden wij het moeilijk mee, vooral omdat wij niet scherp waren, en ja dan heb je een probleem. Thor liep uit naar 6-1, maar Fabian (schot) pikte zijn doelpuntje mee. Maar dat was het dan ook, want wij hadden niets geleerd van het niet scherp verdedigen, en zo werd het 9-2. Wederom Fabian (schot) scoorde koel de 9-3. Thor (10-3) reageerde direct, maar daar reageerden wij weer op. En was het Tessa (schot) die de 10-4 scoorde. Ondertussen was Oscar erin gekomen voor Fabian. Maar daar bleef het ook bij, Thor domineerde nog steeds de wedstrijd, en bepaalde de ruststand op 12-4.

In de rust, open en eerlijk met elkaar alles doorgesproken, en wij hadden onze mouwen opgestroopt, en wilden laten zien, waarom wij zo gegroeid zijn. Wessel kwam er direct in voor Pascal, en daar leek Thor even door van slag, want Emma benutte een slim uitgelokte strafworp. Maar daardoor werd Thor weer wakker, en liep uit naar 15-5. Ondertussen was Marlijn erin gekomen voor Mariëlle. En begon het bij ons te lopen, want Tessa benutte slim een klein kansje, maar voor een redelijk gevulde hal, wilde Thor zich niet laten kennen, en scoorde de 16-6. Wij bleven nu wel geconcentreerd, en door doelpunten van Tobias (schot), Oscar (omdraaibal), Emma en Tessa (beide met een strafworp), werd het 16-10. Thor schrok daar wel van, en probeerde het tempo hoog te houden. Het werd dan ook 17-10, Maar binnen de minuut bracht Oscar (schot) de stand op 17-11. Met nog zeven minuten te gaan, zetten wij alles op alles, om alsnog een punt uit het vuur te slepen, maar helaas twee minuten voor tijd werd het 18-11, en dat bleef het ook. Jammer maar helaas, wederom hebben wij laten zien wat wij kunnen en dat er nog veel groei in zit. Nu even ontspannen en dan ons voorbereiden op de veldcompetitie.