Vijfde verliest onnodig van H.K.C. (U) 5

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest onnodig van H.K.C. (U) 5

Vandaag was voor ons de start van het veldseizoen, na een redelijk succesvol zaalseizoen, in tegenstelling tot voorgaande jaren hadden wij geen oefenwedstrijd (maar dat lag aan ons zelf). Vandaag was H.K.C. de tegenstander. Wij begonnen met Tessa, Marlijn, Pascal, Fabian (aanval), Emma, Marielle, Sam en Tobias (verdediging). H.K.C. startte slim en opende de wedstrijd. Wij schrokken daar wel van en binnen de minuut was het Marlijn die mooi een wegtrekbal afrondde. Toen gebeurde er iets, wat bij ons niet vaak het geval is. Beide teams waren in evenwicht en scoorden omen om. Want na de 1-2, waren het Sam (schot, 2-2), Fabian (schot, 3-3) en Tobias (schot, 4-4), die de stand gelijk trokken, helaas werd het vlak voor rust toch 4-5. Daarna volgde er een wissel (Aetze voor Sam) maar de stand veranderde niet.

Direct na rust volgde de tweede wissel (Sam voor Pascal), en was het Sam die met een wegtrekbal de stand weer gelijktrok (5-5). H.K.C scoorde mee (5-6), waarna de volgende wissel zich aandiende (Ilonka kwam voor Emma). Aetze (schot ) trok de stand weer gelijk (6-6). H.K.C. kwam weer voor, maar vlak voor tijd leken wij een punt te redden, door een benutte strafworp van Tessa. Maar helaas even niet opletten en zo werd, het in de laatste minuut 7-8. Al met al een onnodige nederlaag, maar ja dat soort dingen gebeurt nu eenmaal in de sport. Uithuilen en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd. Die is over twee weken tegen THOR uit Harmelen.