Vijfde verliest op zonnige lenteavond van Woudenberg 3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest op zonnige lenteavond van Woudenberg 3

Vandaag (donderdagavond) moesten wij de uitgestelde wedstrijd tegen Woudenberg spelen. Wij vertrokken uit een zonnig Houten, en kwamen aan in een eveneens zonnig Woudenberg. Naar eerst een wandeling van vijf minuten naar het veld, gingen wij ons rustig voorbereiden. Wij begonnen met Tessa, Marlijn, Pascal, Sam (aanval), Ilonka, Emma, Fabian en Tobias (verdediging). Beide teams hadden er zin in, en wij opende de score, met een schot van Tessa. Maar direct daarop trok Woudenberg de stand weer gelijk. En zo was de toon gezet. Ilonka (schot) bracht ons weer op voorsprong, maar ook nu weer direct een antwoord.  Daarna werd het spel bij ons onrustig en slordig, en daar profiteerde Woudenberg goed van, ne zo stond het 6-2. Na deze periode herstelden wij ons goed, en door doelpunten van Sam (twee schoten) en Emma (omdraaibal) werd het 6-5. Woudenberg scoorde de 7-5. Daarna kwam Jeffrey erin voor Fabian, en gingen wij op jacht naar de gelijkmaker. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Marlijn lokte slim een strafworp uit, en zo werd het 8-6. Ook nu weer direct een antwoord. Daarna kwam Mariëlle erin voor Tessa. Tobias (schot) scoorde de 9-7. Het was inmiddels bijna rust, maar de doelpunten viel niet aan onze kant, en zo was het bij rust 11-7.

De tweede helft begon voor ons niet goed, want het werd 12-7. Aetze kwam erin voor Tobias, en scoorde direct van afstand. Het was een leuk opgaande wedstrijd, en waar het spel op en neer golfde. Woudenberg liep uit naar 15-8, en de wedstrijd leek op slot te zitten. Bente kwam erin voor Emma, en na een mooi opgezette aanval scoorde zij met een mooi schot. Maar het antwoord was duidelijk, Woudenberg liep uit naar 18-9. Wij kwamen langzamerhand weer in ons spel en het was Bente die slim een omdraaibal afrondde. Daarna waren het Sam (schot), Marlijn (strafworp), Aetze (schot) en weer Bente (schot) die de stand op 18-14 brachten. Wij kregen daar een boost van, maar Woudenberg maakte daar snel een einde aan en liep uit naar 20-14. Maar het was Bente die met een schot de eindstand op 20-15 bepaalde. Al met al een leuke wedstrijd op een donderdagavond. Na afloop gingen wij nog even gezellig met het hele team naar de Mac. Wij wensen iedereen een fijne pinksterdagen toe.