Vijfde wint verdiend van het altijd lastige Animo 4

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde wint verdiend van het altijd lastige Animo 4

Vandaag moesten wij aantreden tegen Animo 4, en als speler en trainer hadden wij het altijd moeilijk tegen Animo. Maar gezien het feit, dat de trainingen en coaching van Irwan steeds meer hun impact vinden op het team, wat je ook terugziet in het veld. Zijn wij inmiddels een geduchte tegenstander. Ondanks dat wij niet getraind hadden de afgelopen week, was iedereen er klaar voor. Wij begonnen met Emma, Marlijn, Fabian, Jeffrey (aanval), Ilonka, Mariëlle, Aetze en Sam (verdediging). Zoals altijd gaven wij direct vol gas, en het was Emma (schot) die de score opende. Animo wilde direct antwoorden, maar het was Fabian (schot) die scoorde. Nu volgde wel direct een antwoord van Animo, maar Aetze (schot) en Marlijn (schot en doorloop) sloegen keihard terug, waardoor het 5-1 werd. Animo wist nog wel de 5-2 te scoren, maar Aetze (schot) bracht het verschil weer op vier. Daarna kwam Dominique erin voor Ilonka, en waren het Emma (schot) en Marlijn (klein kansje) die de stand op 8-2 brachten. Animo scoorde de 8-3. Maar Aetze (schot) bracht het verschil op zes. Daarna even concentratieverlies en werd het 9-5. Aetze (schot) scoorde de 10-5. Maar Animo had het laatste woord, zodat het bij rust 10-6 stond.

De tweede helft begon Animo te scoren (10-7) en werd het weer een wedstrijd. Jeffrey (schot) scoorde de 11-7, maar het antwoord van Animo volgde direct. Daarna vonden wij het welletjes en schroefden het tempo op. Want door doelpunten van Aetze (schot), Jeffrey (klein kansje), Fabian en Sam (beide met een schot) werd het 15-8. De wedstrijd leek beslist, en wij lieten de teugels iets vieren. Animo profiteerde daar goed van, en kwam terug tot 15-10. Maar Fabian en Aetze (beide met een schot) maakten aan alle illusies een eind. Animo pikte nog wel een doelpuntje mee (17-11). Maar Emma (schot) boorde de hoop weer de grond in. Daarna kwamen Evita, Famke, Sanne en Oscar erin (voor Dominique, Mariëlle, Emma en Fabian). En gingen wij op jacht naar de dubbele cijfers. Uiteindelijk lukte dat, en waren het Jeffrey en Famke (beide met een schot) die de 20-11 eindstand op het scorebord brachten. En de twintigste, viel tien seconden voor tijd. Al met al een wederom puike wedstrijd van ons. En wij willen dan ook het vele publiek bedanken voor hun steun.