Korfbal leaguefinale 4 April 2020 Rotterdam Ahoy

 

Eind april werd bekend dat de Korfbal Leaguefinale na vier succesvolle edities in de Ziggo Dome terugkeert naar Rotterdam Ahoy. Geijtenbeek: “Daar hebben we veel positieve reacties op ontvangen. Voor mij staat vast dat we er niet ‘de zoveelste Ahoy-editie’ van willen maken, maar ook juist de geleerde lessen uit Ziggo Dome meenemen en het evenement nóg weer naar een hoger niveau gaan tillen.”

 Onlangs was Geijtenbeek in Rotterdam Ahoy, waar hij sprak met Gerda IJff (Rotterdam Topsport) én Marcel Segaar (Rotterdam Ahoy), die als speler van Fortuna/Delta Logistiek de beker nog omhoog mocht tillen in de Ziggo Dome. Geijtenbeek: “We hebben naar elkaar de eerste verwachtingen uitgesproken. Ik proef bij hen dezelfde zin om er weer iets moois van te maken.

4 april 2020 blokken in de agenda

Over ‘Ahoy 2020′ kan Geijtenbeek alvast melden dat het Korfbalcongres 2020 hieraan gekoppeld wordt én dat tal van side-events het evenement nog krachtiger maken. “Nu is het zaak om op alle subthema’s alles goed uit te werken. Ik wil alle korfbalfans vragen om 4 april 2020 alvast te blokken in de agenda. Dan is de Korfbal Leaguefinale en daar wíl je bij zijn.

 

Programma of tickets bestellen? klik hier!

 
Bron: Redactie Korfbal.nl
 
# Samenvictum