Menu

Mixtoernooi 2022!

Home - Evenement - Mixtoernooi 2022!

Na 2 jaar afwezigheid in verband met het coronavirus, kunnen we dit jaar weer één van de leukste evenementen van het jaar organiseren: Het mixtoernooi! Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan tussen 10:00 en 16:00 uur.

In de kantine hangt vanaf maandag 9 mei een aftekenlijst, mocht je nou NIET kunnen meedoen streep je naam dan door of mail je naam naar mixtoernooi@victum.nl. Meld je af voor vrijdag 20 mei zodat de teamindeling zaterdag 21 mei online kan staan. (Houdt internet dus in de gaten om te kijken wat voor kleur shirt je moet aantrekken). We gaan er dus van uit dat iedereen komt tenzij je je afmeldt. Met iedereen bedoelen we niet alleen de senioren t/m de F-teams, maar ook de kangoeroes,  midweek, de recreanten, de kaderleden en de trainer/coaches, ook ouders kunnen zich aanmelden, echt iedereen dus!!!

Vriendenteams aanmelden

Het is dit jaar wederom mogelijk om een eigen samengesteld team op te geven (alleen bij de ouderen). Dus trommel je ouders, neven, nichten, vrienden en vriendinnen op voor een leuke dag samen! Om het eerlijk te houden mag je zelf samengestelde team voor maximaal de helft uit korfballers bestaan. Stuur je aanmelding naar mixtoernooi@victum.nl.

Korte omschrijving van het mixtoernooi:

De mensen die zich niet hebben afgemeld worden verdeeld over teams in 2 leeftijdscategorieën. Alle kangoeroes, F, E en D-tjes worden door elkaar gemixed en de senioren, kader, recreanten, coaches, A, B en C leden worden door elkaar gemixed. Je krijgt met je team een kleur toegewezen waarin je moet spelen zodat niet iedereen in het paars rond loopt. Iedereen speelt verdeeld over de dag wedstrijden tegen elkaar. (Jeugd tegen jeugd en ouderen tegen ouderen). Aan het einde van de dag zijn er 2 grote winnaars! (van elke categorie 1).

We hopen er een gezellige dag van te maken!

Tot dan!

Organisatie Mixtoernooi

mixtoernooi@victum.nl