Pubquiz voor iedereen!

Nadat wij maanden thuis hebben gezeten om zoveel mogelijk contacten met elkaar te vermijden is het moment daar, dat er bepaald is dat de kantine van de vereniging weer open mag. Wij zijn verheugd dat wij op 11 juli van deze gelegenheid gebruik gaan maken, door het victumterras te 14.00 uur te openen. Deze middag zullen wij vanaf 14.30 tot ongeveer 17.00 uur een pubquiz organiseren en is er zoals u wellicht begrijpt reservering  van een tafel noodzakelijk. U Kunt zich inschrijven voor een tafel van maximaal vier personen van een verschillend huishouden. Of u schrijft zich in voor maximaal 5 personen waarvan twee personen tot hetzelfde huishouden behoren.

Ook zult u wellicht begrijpen dat we deze middag extra maatregelen in acht nemen en wij als doelstelling hebben, dat u zoveel mogelijk aan uw tafel blijft zitten. Totaal zullen er 8 rondes met verschillende thema’s gespeeld worden, en is er alle gelegenheid voor een hapje en een drankje die aan uw tafel geserveerd wordt. Bent u en met uw team de genen met de meeste kennis  van Victum schrijf u dan nu in, want er is beperkte inschrijving.

U kunt zich met uw teamnaam en aantal personen voor donderdag 9 juli 24.00 uur inschrijven door dit te mailen naar: peterdonker83@gmail.