Informatie Victum Openingstoernooi 31 augustus

Zaterdag 31 augustus is het zo ver: het Openingstoernooi 2019. Ook dit jaar reizen verschillende verenigingen af naar Houten om wedstrijden te spelen als voorbereiding van het nieuwe seizoen. In totaal zullen er 76 teams deelnemen waaronder de selectie van de Belgische topclub Boeckenberg. Hieronder nog wat praktische informatie waaronder info over de BBQ!

Bekijk hier het programma waarin alle 76 (!) wedstrijden in zijn verwerkt.

Praktische informatie

Parkeren
Er is ruim voldoende mogelijkheid om te parkeren bij onze accommodatie aan de Hefbrug 7.

Kleedkamers
Naast onze eigen kleedkamers hebben wij deze dag ook de beschikking over de kleedkamers van de sporthal. Dit houdt in dat we meer ruimte hebben maar het nog steeds erg druk kan zijn in de kleedkamers. Het is dus handig als je alvast omgekleed aankomt zodat je op tijd bent voor je eerste wedstrijd!

Wedstrijden
Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van jouw wedstrijd aanwezig bent op het ingeplande veld. Zo kunnen we alle wedstrijden op tijd starten en voorkomen we uitloop.

Vrijwilligers
Een dag als deze is niet mogelijk zonder de vrijwillige inzet van onze eigen leden en ouders. Er zal zo snel mogelijk een rooster worden gemaakt waarop je kunt zien waar jij staat ingedeeld.
De volgende taken worden ingeroosterd: bardienst, wafels bakken, op- en afbouw. De scheidsrechters planning kan je in het programma zien.
Let op: als je jouw taken niet kunnen uitvoeren op de ingedeelde tijd dien je zelf te ruilen/een vervanger te regelen, vergeet niet om dit door te geven aan ondergetekende.

BBQ
Wat is er u lekkerder op zo’n dag dan met je hele team te bbquen? Vanaf een uur of 17:00 zal de bbq aan gaan voor wie zich heeft aangemeld om mee te eten. Wil jij ook mee bbqen? Meld je aan door een mail te sturen naar oefenwedstrijden@victum.nl met je (team) naam. De kosten zijn €10,- per persoon (kinderen tot 12 jaar €5,-).

Het feest
We sluiten de dag af met een gezellig feest. Vanaf een uurtje of 21:00 gaan de muziek aan tot 1:00 uur, dan kan iedereen moe maar hopelijk voldaan richting huis.

Namens de organisatie,

Renate, Megan en Bianca