Update vanuit het beheer

Zoals jullie vast is opgevallen zijn er de laatste weken een aantal zaken gaande bij Victum. Vanuit het beheer (bestaande uit Jos, John, Menno en ondergetekende) hierbij een kleine update.

Werkzaamheden via ons terrein
Zoals eerder vermeld worden er momenteel werkzaamheden uitgevoerd bij het zwembad. De toegang voor deze werkzaamheden loopt via ons terrein. Zoals de planning er nu naar uitziet zullen de werkzaamheden half december worden afgerond. De aannemer gaat er alles aan doen dit te vervroegen naar eind november om de overlast te minimaliseren (In eerste instantie was de afspraak dat de werkzaamheden maar 4 weken zouden duren!).

Plaatsing zeecontainer
Enkele weken geleden is onze oude zeecontainer verkocht en opgehaald. Deze container voldeed niet meer omdat deze te klein was en er gaten in het dak zaten waardoor goede opslag niet meer mogelijk was. Vandaag is er een nieuwe (grotere) container geplaatst naast het speeltoestel. Dit is een tijdelijke plek. Zodra de werkzaamheden via ons terrein zijn gestopt word deze container naar de definitieve plek (naast het materiaalhok veld) geplaatst. Dit houdt in dat we dus geen container meer in de groenwal gaan plaatsen.

Inrichting kinderspeelplaats
Nu de oude container is verwijderd hebben wij de hele groenwal tot onze beschikking voor een nieuwe, overzichtelijke kinderspeelplaats. In het begin van volgend jaar zal de groenwal worden leeg geplukt en ingezaaid met gras. Vanuit het beheer zijn we op dit moment bezig om de inrichting van de nieuwe kinderhoek te bepalen.

Installatie buitenverlichting
De winterperiode komt eraan en dit gaat gepaard met een vroege zonsondergang. We hadden buiten (naast de veldverlichting) weinig tot geen verlichting. Het was op de tast opzoek naar je fiets of de entree, maar: hier komt verandering in. Afgelopen week zijn er 3 nieuwe buitenlampen opgehangen. Deze zullen binnenkort worden aangesloten op een schemerschakelaar/tijdsklok waardoor er voortaan ook zicht naar buiten is vanuit de kantine in de donkere periodes en iedereen zijn fiets weer in 1 keer kan vinden.

Namens het beheer,
Fabian Middelweerd

- 20181026_101256.jpg
- 20181026_102234.jpg
- 20181026_102427.jpg
- 20181026_104113.jpg
- 20181024_103223.jpg